Diversos accidents provoquen retencions importants a gran part de Catalunya

Els sinistres han tingut lloca l'enllaç de la Zona Franca amb la Ronda Litoral, així com a la C-33 i a laC-58 | D'altra banda, el SEM ha hagut d'activar l'helicòpter per atendre dos accidents que s'han produit a Subirats i a Sils
accident
Diversos accidents provoquen retencions importants per tot el territori català | Twitter | @antiradarcatala

La pluja està causant importants accidents i incidències viàries al llarg de tot el territori català, quelcom que es tradueix també en retencions destacables i greus problemes de circulació. En primer lloc, un camió ha patit una sortida de via a l'enllaç que uneix la Zona Franca de Barcelona amb la Ronda Litoral, en un incident que ha tingut lloc, concretament, al carrer 3 de la Zona Franca. 

 

 

Un accident a Montcada i Reixac i un altre a Torre Baró

A banda d'això, un accident registrat a la C-33, a l'altura de Montcada i Reixac i en direcció Barcelona, provoca cues quilomètriques i grans aglomeracions, sobretot en la zona del peatge d'aquesta via. Així mateix ho ha recollit la pàgina de Twitter d'Anti-radar Catalunya, on hi ha penjades diverses publicacions amb fotografies de les retencions. 

 

 

 

A més a més, a l'altura de Torre Baró de la C-58 s'hi ha produït un altre sinistre, en aquesta ocasió també en sentit Barcelona. Per acabar, fonts de Trànsit han fet patent que el Sistema d'Emergències Mèdiques ha hagut d'activar el seu helicòpter per atendre dos accidents més, a la C-243a a Subirats —a l'Alt Penedès— i a la GI-555 a Sils —a la comarca de la Selva—. 

 

Una ferida lleu a Sils, a la Selva

En referència a l'accident de Sils, una persona ha resultat ferida lleu en patir una sortida de via el cotxe amb què circulava, si bé no ha hagut de ser traslladada amb l'helicòpter. Fins al moment, però, es desconeixen més detalls sobre els fets, a banda que les dues carreteres han hagut de ser tallades a conseqüència de la presència de l'aeronau.

 

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari