Divuit persones intoxicades en un convit de boda a València

Els fets han passat a les 21.00 hores de la nit de dissabte

Aquest dissabte, cap a les 21.00 hores, un total de 18 persones han patit intoxicacions alimentàries en un saló de bodes de la Pobla de Farnals, a la comarca de l'Horta Nord (València) i han sigut traslladades a centres hospitalaris i de salut, segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

Fins al lloc s'han desplaçat una ambulància del Servici d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU), dos ambulàncies de Suport Vital Bàsic (SVB), dos Transports No Assistits (TNA) i el Punt d'Atenció Continuada (PAC) de Massamagrell.

Els efectius sanitaris han traslladat a 18 persones a centres hospitalaris i de salut. En concret, han enviat a sis pacients a l'Hospital Clínic Universitari de València, a dos persones a l'Hospital de Sagunt, tres a l'Hospital General de Castelló, una a l'Hospital Universitari Doctor Peset i n'han traslladat sis més al Centre de Salut de Massamagrell, segons han informat les mateixes fonts. De moment, es desconeix la causa de la intoxicació massiva que s'ha produït aquesta nit passada en el convit celebrat en la localitat de l'Horta Nord.

 

També pots llegir...