Dol al futbol català: Perd la vida un jove futbolista de 17 anys

El jugador, de nom Marc Salva, formava part del CF Base L'Empordanet

Dol al futbol català. I concretament, al futbol formatiu català. Aquest divendres a la tarda, la Federació Catalana de Futbol (FCF) ha informat d'un trist succés. I és que, segons l'ens futbolístic, un jove jugador de 17 anys ha perdut la vida i, per aquest motiu, han volgut enviar «el seu sincer afecte cap a la família i amics». La FCF també ha volgut «donar les gràcies a tots els clubs i persones vinculades al món del futbol català que han manifestat el seu condol davant d'aquesta irreparable pèrdua».

El jove futbolista en qüestió tenia 17 anys, es deia Marc Salva i formava part dels equips formatius del CF Base L'Empordanet, concretament el conjunt juvenil d'aquest club del Baix Empordà.

El missatge íntegre de la Federació Catalana de Futbol informant d'aquests fets als comptes oficials de la FCF a les xarxes socials és el següent: «La Federació Catalana de Futbol expressa el seu més sentit condol al CF Base L'Empordanet, per la mort del jugador juvenil del club Marc Salva, als 17 anys d'edat. Així mateix, l’FCF vol traslladar el seu més sincer afecte cap a la família i amics, i dona les gràcies a tots els clubs i persones vinculades al món del futbol català que han manifestat el seu condol davant d'aquesta irreparable pèrdua. Descansi en pau».

Altres clubs també s'han sumat a les mostres de condol, com és el cas del CF Torelló, entre d'altres.

Es tracta, doncs, d'una tràgica notícia que ha provocat el dol a tot el futbol formatiu de Catalunya. I és que no és habitual que futbol català hagi de dir adéu a joves futbolistes com el Marc Salva, de només 17 anys. Descansi en pau.


Comentaris

envia el comentari