Dol al futbol: Troben sense vida al seu apartament a Seid, jugador de 20 anys

Havia arribat a jugar al Milan

El món de futbol, especialment a Itàlia, plora la pèrdua d'un jove jugador. Es tracta de Seid Visi que era moria a les últimes hores amb només 20 anys.

La notícia de la seva mort era confirmada pels diferents clubs en els quals va jugar, entre ells l'AC Milan. Tots ells han lamentat que hagi perdut la vida quan tenia tota una vida al davant.

La notícia ha generat una allau de reaccions de dolor al país transalpí. Els mitjans italians confirmaven que havia estat trobat sense vida al seu propi apartament. No han transcendit més detalls de les circumstàncies de la seva mort. S'espera que la policia obri una investigació per aclarir els fets.

Va viatjar des d'Àfrica molt jove per complir el seu somni de ser futbolista

La seva història bé podria ser la de molts altres nens que han somiat en ser futbolistes. Sent molt petit va abandonar la seva Etiòpia natal per viatjar fins a Itàlia.

Va ser en aquest país europeu on va desenvolupar la seva carrera com a jugador de futbol. Seid Visi va aconseguir atreure les mirades dels observadors d'un dels millors clubs d'Europa: l'AC Milan.

El Milan va posar els seus ulls en ell i el va fitxar. Durant un temps, va formar part de l'equip de juvenils del conjunt del nord d'Itàlia.

Allà va coincidir amb un dels jugadors italians actualment més cotitzats. Va ser company i bon amic de Gianluigi Donnarumma, porter que aquest estiu se'ls disputaran molts grans clubs després de deixar el Milan.

Però les seves carreres van ser ben diferents. Seid va acabar tornant a les seves arrels, en el país que es trobaven al sud d'Itàlia. Va abandonar el Milan per fitxar pel Benevento.

En aquest club tampoc va desenvolupar una gran carrera i va decidir provar el futbol sala al Atletico Vitalica, club de la Sèrie D italiana.

El trist comiat dels clubs on va jugar

Els tres clubs pels quals ha passat han volgut recordar-lo en aquest moment tan difícil. Tots han coincidit a enviar el seu condol a la seva família.

Tot i que només va jugar-hi una temporada, el Benevento es volia sumar a la tristesa per la seva mort. El club «s'uneix a la profunda commoció i dolor de tota la família i li envia unes sentides condolences».

També el Milan ha volgut tenir unes paraules de record. «No hi ha paraules adequades per acomiadar un jove de 20 anys: els nostres pensaments van a Seid Visi, a la seva família i als que l'estimaven», escrivien a Twitter.

Però sens dubte, el club que ha enviat un missatge més emotiu ha estat el seu club actual. L'Atlético Vitalica ha utilitzat el seu compte de Facebook per dedicar-li un bonic homenatge.

«El president Nello Gaito, membres de club, staff tècnic i jugadors de futbol vam abraçar a la família» escrivien. Han volgut dir adéu i tenir en els seus pensaments a aquest «jove talent».

Entre altres paraules, han volgut recordar tot allò que convertien Seid en un noi i un jugador especial.

«El teu somriure, la teva talent indiscutible, la teva predisposició natural i extraordinària a donar-ho tot per la pilota restarà per sempre en les nostres ments», afegien.

«Amb l'esperit de Pierre de Coubertin, vas fer de la participació l'única victòria real; i de la companyia, l'única compensació que necessitaves», seguien lamentant.

I també molt especials eren les últimes paraules de comiat: «Avui marxes com vas arribar: deixant-nos encantats, sense paraules». «Estaràs en la història de cada un de nosaltres perquè eterns són els vincles dels qui volen sense demanar res a canvi», seguia l'escrit.

«Idealment, llancem una pilota al cel i si no torna, sabem qui la hi haurà amagat», afirmaven. «Adéu Seid, talent enorme de cor fràgil», tancaven el seu missatge.


Comentaris

envia el comentari