Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto d'Inés Bellido, membre del PP aragonès.

Inés, la membre del PP morta tràgicament en un accident amb el seu marit i el seu fill

A l'accident també va perdre la vida Santiago Errando, germà del dissenyador Javier Mariscal

Divendres passat va tenir lloc un accident de trànsit en què van perdre la vida de quatre persones. Es tracta, per una banda, de Santi Errando Mariscal, germà del reconegut il·lustrador Javier Mariscal, que anava sol al cotxe. A l'altre vehicle afectat, hi viatjava Inés Bellido, membre del PP aragonès.

Al costat de la militant hi havia el seu marit, Tomás Aróstegui, i Quique, de 5 anys, el fill menor de la parella. A la fatal notícia s'hi afegeix el tràgic fet que Inés estava embarassada de cinc mesos d'una nena. Segons han fet saber fonts properes a la família «esperaven amb molt d'afecte» la petita, a la qual anomenarien Pepa.

El tràgic accident va tenir lloc al municipi de Torralba de Ribota, situat a la província de Saragossa. Els fets van passar divendres a les 21:15 de la nit, a la carretera N-234, concretament a l'altura del quilòmetre 268.

Van perdre la vida després que s'incendiessin els vehicles

Els dos vehicles van topar de manera frontal i van començar a cremar-se a la carretera. Fins al lloc dels fets es van presentar efectius del Parc de Calatayud dels Bombers de la Diputació de Saragossa. Van ser els encarregats d'extingir les flames del foc i també rescatar els cossos de les persones implicades en el xoc.

Lamentablement, no es va poder fer res per salvar la vida de cap dels ocupants dels dos vehicles. Van morir després de l'incendi dels cotxes.

Imatge de l'accident de trànsit d'Inés Bellido.
Imatge de l'accident de trànsit que ha tingut lloc. | Diputació de Saragossa
 

La Guàrdia Civil també va anar al lloc de l'accident. Es desconeixen les causes de la tragèdia. Tanmateix, tot indica que el vehicle que conduïa Santi Errando va envair el carril pel qual circulava Inés Bellido amb la seva família.

Inés exercia la seva professió a la Cambra de Comerç i formava part del PP aragonès. Ara, els seus companys lamenten i ploren la seva pèrdua. «Estem desolats per la mort de la nostra companya Inés Bellido i la seva família en un tràgic accident de trànsit», expressaven a través de la xarxa social Twitter.

A la Cambra de Comerç, Inés exercia com a directora de Projectes Especials. A més a més, col·laborava amb la conselleria d'Economia de l'Ajuntament de Saragossa.

Per la seva banda, la consellera, Carmen Herrarte, també ha volgut dedicar unes paraules a la víctima. «L'equip de la Conselleria d'Economia de l'Ajuntament de Saragossa estem desolats per la tràgica mort de la nostra companya Inés Bellido, el seu marit, el seu fill i el bebè que portava al ventre. Plorem desconsoladament al costat dels seus familiars i amics. Ens vam estimar molt».

Tomás Aróstegui, el marit d'Inés, treballava al col·legi Montearagón com a professor. El centre també ha volgut expressar la pena per la mort de l'home. «Amb profund dolor, rebem la notícia de la mort aquesta matinada en un accident del professor Tomás Aróstegui», publicaven a Twitter.

Santiago, l'altre implicat a l'accident, molt reconegut al món cultural de Barcelona

Santiago Errando, l'altre conductor del vehicle afectat, era una persona destacada a l'entorn cultural de Barcelona. L'home va ser director durant 20 anys de la Fundació Palo Alto, dedicada a la creació cultural del Poblenou.

Foto de Santiago Errando.
Santiago Errando ha mort a causa de l'accident. | Facebook
 

Així mateix, part de la seva carrera professional va estar vinculada a la del dissenyador valencià i germà Javier Mariscal. Santiago va estar a càrrec de la direcció de l'Estudi Mariscal entre el 1996 i el 2014.

Santiago Errando estava instal·lat a Cervera de la Cañada, mentre que Inés Bellido i la seva família eren veïns de Saragossa.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp