Primer pla de l'actriu Annie Wersching

Mor als 45 anys l'actriu Annie Wersching i revelen la causa de la mort

Va participar en sèries molt conegudes i des de fa dos anys lluitava contra el càncer

Annie Wersching, actriu que ha participat en diverses sèries molt conegudes, ha mort a l'edat de 45 anys. Així ho han confirmat aquesta matinada els familiars de l'artista, que han destacat el seu coratge en la lluita contra el càncer. I és que feia dos anys que Annie lluitava contra aquesta malaltia.

Annie Wersching era coneguda per haver participat en sèries com a The Vampire Diaries, Timeless, Bosch o General Hospital. Així mateix, va formar part del projecte The Last of Us, la sèrie que està arrasant a HBO. Per això, la notícia de la seva mort ha causat una gran consternació entre els companys.

Imatge de l'actriu Annie Wersching posant a un 'photocall'
L'actriu era coneguda per diversos papers a la televisió | Cedida

Un dels primers a reaccionar ha estat el seu marit, l'actor Stephen Full, que s'ha mostrat molt afectat. Segons ha comunicat, la mort de l'actriu ha deixat «un forat profund a l'ànima d'aquesta família. Ella ens va donar les eines per omplir-ho, va trobar sorpresa en el moment més simple».

Confirmen la causa de la mort

Els familiars de l'actriu han confirmat la mort d'Annie Wersching, víctima del càncer que li van detectar fa dos anys. «Era una persona reservada per naturalesa i el càncer la va fer encara més reservada. Volia protegir els seus fills, volia millorar per continuar treballant», diu el comunicat.

Segons el text, l'actriu no volia parlar de la seva malaltia i volia «viure la vida a la seva manera i estar amb la seva família». Julie Plec, directora executiva de la sèrie The Vampire Diaries, en què Annie va tenir un paper, també s'ha manifestat. «Descansa en pau, ets una ànima meravellosa», va dir a les xarxes socials.

La mort d'Annie Wersching commou avui el món de l'espectacle, però sobretot deixa un gran buit a la seva família. Segons el seu marit, ella li va ensenyar a «buscar l'aventura a la vida» i la perseguia amb els seus tres fills. Ells eren «els veritables amors de la seva vida», ha explicat l'actor.

Una prolífica carrera com a actriu

Annie Wersching va néixer fa 45 anys a San Luis, Missouri, Estats Units. Es va llicenciar en Belles Arts i va fer el salt a la interpretació com a participant en la sèrie de televisió Star Trek: Enterprise. Al llarg de la seva carrera va intervenir en diverses sèries de televisió, moltes molt conegudes.

Se la recordarà pels seus papers de Renee Walker a la sèrie 24 i de Leslie Dean a Runaways. Un altre dels seus papers destacats va ser el d'Amelia Joffe a General Hospital. Després de ser diagnosticada de càncer va seguir amb la seva carrera artística, interpretant la reina Borg a Star Treck: Picard.

No obstant això, un dels seus treballs més recordats serà la seva recent participació en el projecte The Last of Us. L'actriu posava veu el personatge de Tess al famós videojoc, que ara arriba a les pantalles com a sèrie a HBO. Alhora, la seva mort ha impactat profundament als seus creadors.

Era mare de tres fills

Neil Druckmann, cocreador de The Last of Us, ha reaccionat a la mort de l'actriu. «Acabo d'assabentar-me que la meva estimada amiga Annie Wersching ha mort. Acabem de perdre una bella artista i ésser humà, el meu cor està destrossat. Els meus pensaments estan amb els seus estimats», va dir a Twitter.

Més enllà de la seva prolífica trajectòria com a intèrpret, Annie deixa un valuós llegat en la lluita contra el càncer. L'actriu estava casada amb l'actor Stephen Full, i junts tenien tres fills (Freddie, Ozzie i Archie). La seva família va ser el seu petit refugi durant els mesos difícils de la seva batalla contra la malaltia.

Imatge de l'actriu Annie Wersching amb el seu marti i els seus dos fills
Annie Wersching al costat del seu marit i els seus dos fills | Cedida

Jon Cassar, director i productor executiu de 24, ha volgut rendir el seu personal homenatge a l'actriu. «El meu cor està trencat en més trossos dels que puc comptar. Annie va arribar al meu món amb el cor obert i un somriure contagiós. Es va convertir en més que una companya de feina, es va convertir en una veritable amiga per a mi», va afirmar.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp