URGENT

🚨 Dos morts i diversos ferits en un atropellament massiu a Alemanya

URGENT

👉 Catalunya avançarà al tram 2 de la desescalada i aixecarà més restriccions dilluns

La donen per morta per coronavirus, lliuren les cendres a la família i apareix viva

La família ja havia rebut les seves cendres

La família va rebre les cendres d'una altra persona | EFE

La crisi de la pandèmia del coronavirus està deixant històries de tota mena. Algunes de curioses i altres surrealistes com la que ha passat a l'Equador. Una dona de 74 anys va recuperar la consciència, després de superar la Covid-19, i va descobrir que l'havien donat per morta després d'assabentar-se que la seva família havia rebut les seves suposades cendres després de pagar la incineració.

Alba Marudi va ingressar en estat greu en un hospital de l'Equador a finals de març a causa del coronavirus. Durant els primers dies va estar inconscient fins que va despertar i va demanar parlar amb la família. Va ser llavors quan es va adonar de tot el que havia passat.

La família havia venut les seves propietats

Els metges van comunicar la mort de la dona a la família i els seus fills van rebre posteriorment les cendres de la dona, que sorprenentment són d'una persona que desconeixen completament. Davant aquesta situació, la família va decidir vendre les propietats de la dona i ara es troba sense res en el seu patrimoni per aquest greu error.


Comentaris

envia el comentari