Una dona queda atrapada a les escales mecàniques del centre comercial Arenas de Barcelona

Afortunadament tot ha quedat en un ensurt

La dona, que ha quedat atrapada, ha patit una lesió lleu
La dona, que ha quedat atrapada, ha patit una lesió lleu | Cedida

Els fets han succeït aquest migdia, al voltant de les 12, quan el peu de la dona ha quedat atrapat entre les escales mecàniques del centre comercial de les Arenas, a plaça d’Espanya de Barcelona, segons han informat fons del centre al diari 'ElCaso.cat'.

Des del centre comercial han confirmat que, finalment, la dona ha pogut ser alliberada sense problemes amb una lesió lleu, tot i que el dispositiu ha despertat molta expectació per la gran presència d’efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i dels Bombers de Barcelona.

Un tren circula durant 10 minuts amb les portes obertes

Un comboi de la línia R15 de Rodalies que feia el recorregut entre Tarragona i Barcelona a primera hora de la tarda, ha circulat durant 10 minuts «amb les portes obertes». Una usuària ha explicat a través de les seves xarxes socials l’incident, que ha posat en perill als viatgers. Els fets han passat un cop s’ha sortit de l’estació de Tarragona, quan les portes d’accés de l’últim vagó del tren no s’han tancat.

Des de Rodalies han informat que l’incident ha estat a causa d’un acte vandàlic. Un individu ha estirat la palanca d’alarma, fet que ha provocat l’obertura immediata d’una de les portes del comboi. Seguidament s’ha alertat als serveis de vigilància del tren i s’ha solucionat.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari