Troben nous ossos a la zona on s'està buscant el cos de Dana Leonte

Fa unes setmanes es va identificar un fèmur de la jove malaguenya que va permetre detenir la seva parella, Sergio

Dana, desapareció en Málaga el pasado 12 de junio
Aquestes noves restes podrien confirmar la zona on va ser enterrada Dana Leonte | Telecinco

Agents de la Guàrdia Civil han localitzat nous ossos en la zona d'Arenas, a Màlaga, on van trobar un fèmur pertanyent a la jove desapareguda Dana Leonte. 'La Sexta' ha confirmat que en la troballa inclou diverses vèrtebres, un fragment de tíbia i un peroné que han estat identificades com humanes. 

Les restes humanes van ser trobades durant la cerca del cos de la jove que va tenir lloc aquest dimarts. Al mateix punt, també un darrer os que consideren massa llarg perquè pertanyi a una dona com Dana, així que l'opció que contempla és que sigui d'un animal. El Servei de Criminalística de la Guàrdia Civil treballa per determinar si aquests són de la jove assassinada, suposadament, per la seva parella Sergio. 

Investigadores en la casa de Dana Leonte
Membres de la científica de la Guàrdia Civil buscant proves a la seva casa | Cedida

Problemes per trobar el cos

Va ser un gos d'un veí qui va trobar l'ós de la cama de Dana. L'home va veure com l'animal el duia a la boca, li va treure i el va guardar en un sac que va entregar a les autoritats policials. Això ha provocat que la Guàrdia Civil hagi de treballar en un ampli radi, des de lloc on l'home va trobar el seu gos, per acabar de trobar el cos de la jove.  

A més d'aquestes restes, el principal indici amb el qual compten ara mateix els investigadors és un pal de fusta de 90 centímetres trobat a la casa de la parella, el qual contenia cabells i sang de Dana. La principal hipòtesi és que Sergio la va colpejar mortalment amb aquest al cap per desfer-se després del cos, embolicant-lo en un matalàs i enduent-se'l escales avall abans de ficar-lo en el seu cotxe. 


Comentaris

envia el comentari