Un tren circula 10 minuts amb les portes obertes entre Tarragona i Barcelona

Els fets han passat en un comboi de la línia R15 de Rodalies

Tren
Un tren circula amb les portes obertes entre Tarragona i Barcelona | Twitter / @gemmabib

Greu incident el que han viscut els usuaris d'un comboi que sortia circulava entre Tarragona i Barcelona, a primera hora de la tarda d'aquest dijous, 10 d'octubre. Segons informa una usuària d'aquest tren, han circulat durant 10 minuts «amb les portes obertes». 

Un tren circula amb les portes obertes

Una usuària ha explicat a través de les seves xarxes socials l'incident viscut en un tren Rodalies de la línia R15, el qual circula entre Riba-roja d'Ebre i Barcelona Estació de França. Concretament, els fets han passat un cop s'ha sortit de l'estació de Tarragona, quan les portes d'accés a l'últim vagó del tren no s'han tancat. 

Durant 10 minuts, el comboi ha circulat per les vies en aquesta greu situació, que podia posar en perill als usuaris del tren. Finalment, el vigilant de seguretat ha tancat les portes. Després de la publicació a les xarxes, des de Rodalies s'ha contestat a la usuària a través de Twitter, preguntant en quina estació es trobava i en quin vagó, per poder informar els responsables d'aquest servei.

L'incident ha estat un acte vandàlic

L'incident que s'ha viscut aquesta tarda a la línia R15 de Rodalies ha estat a causa d'un acte vandàlic, segons informa Rodalies a TarragonaDigital. Un individu ha estirat la palanca d'alarma, fet que ha provocat l'obertura d'una de les portes del comboi.

Tot seguit, s'ha alertat als serveis de vigilància del tren i s'ha solucionat, segons Rodalies, en un minut.  A més, el tren no hauria pogut sortir des de l'estació amb les portes obertes, ja que hi ha un mecanisme que impedeix sortir al tren fins que no es tanquin totes les seves portes. 

Tren

Comentaris

envia el comentari