YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Una treballadora estafa més de 50.000 € a la seva empresa

La dona ocupava un càrrec al departament jurídic de l'organització

Agent dels Mossos d'Esquadra
Una treballadora estafa més de 50.000 € a la seva empresa a Girona | CatalunyaDiari

Una dona ha reconegut que va estafarmés de 50.000 € en benzina a l'empresa de transports on treballava. Segons Diari de Girona, la treballadora ocupava un càrrec al departament jurídic de l'empresa i va oferir serveis de transport «rendibles», documentació dels vehicles  i duplicats de les matrícules acreditades per l'empresa a un segon acusat des del mes de febrer de l'any 2013 i fins al mateix mes de l'any següent. 

El segon acusat es feia passar per treballador de l'empresa

Aquest segon acusat treballava com a autònom fent serveis a l'empresa de transport. Gràcies a les matrícules acreditades que la dona li facilitava, aquest omplia el dipòsit dels vehicles a l'estació de Servei de Vilamalla (Alt Empordà) a compte de l'empresa, fent-se passar per treballador assalariat. Segons l'acusació particular, la dona es lucrava dels guanys del transportista.

La dona no entrarà a presó

L'acusada va reconèixer els fets durant el judici celebrat ahir a la secció tercera de l'Audiència de Girona. Les parts van acordar 21 mesos de presó per a l'estafadora, però A. I. P.  podrà estalviar-se la presó si durant els tres pròxims anys no comès cap delicte. La Fiscalia reclamava cinc anys de presó per la falsificació de documents oficials necessaris per cometre una estafa agreujada i l'acusació, per altra banda, demanava entre quatre i vuit anys de presó, que finalment s'han reduït. La causa, que l'any passat ja es va suspendre per un problema d'agenda, ha quedat paralitzada durant sis anys en fase d'instrucció. 

La condemnada haurà de fer-se càrrec dels costos del judici, a més a més de pagar en el pròxim any i mig un total de 52.861,0618 euros a l'empresa afectada. El segon acusat, en canvi, es troba actualment en situació de rebel·lió processal

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari