Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'un restaurant en arxiu

Pare i filla s'enfronten a tres anys de presó per no pagar un dinar de 28 persones en un restaurant català

El cost de l'àpat ascendia a més de 700 euros
Els Mossos d’Esquadra davant el pis on van matar un paleta a Puigcerdà (04-02-2020)
Pare i filla passaran a disposició judicial després d'estafar un restaurant a Cardona | Catalunya Diari
 

Un pare i la seva filla han estat condemnats a tres anys de presó després de celebrar un dinar per a 28 persones en un restaurant  de  Cardona  i no haver-lo pagat. Segons la fiscalia, els acusats van reservar al restaurant La Plantada de Cardona un menú amb esmorzar i dinar per a tot el grup, i des de l'establiment se'ls va demanar una paga i senyal de 700 euros

Acusats d'estafa per falsificar el comprovant bancari

Dos dies després d'haver fet la reserva, les 28 persones van assistir al restaurant amb el comprovant de l'ingrés bancari  de la paga i senyal. El preu dels menús va ascendir fins a 756 euros, però el negoci no va rebre cap ingrés al banc. Pare i filla han estat acusats per la fiscal d'un delicte d'estafa, per haver falsificat el comprovant que els demanava l'establiment. 

El ministeri públic demana tres anys de presó pel pare i la filla

Els fets van tenir lloc l'octubre de 2019 i seran jutjats el proper dimecres al matí al jutjat Penal 3 de Manresa. Des del ministeri públic se'ls acusa d'un delicte d'estafa, es demanen  tres anys de presó per a cadascun d'ells i també se'ls imposa una indemnització de 756 euros per al restaurant, la quantitat que els hagués costat el dinar. 

També et pot interessar...