Una ambulància del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), durant un operatiu a Salou, al Tarragonès

Una dona mor ofegada en una platja catalana

Els fets van passar aquest diumenge a la tarda a la platja del Far de Sant Cristòfol de Vilanova i la Geltrú

Nova tragèdia a les platges catalanes. Aquest diumenge, dia 25 de juliol, una dona va perdre la vida després de quedar-se inconscient a la platja. Els fets van succeir a la tarda, a la platja del Far de Sant Cristòfol de Vilanova i la Geltrú.

Amb la mort d'aquesta dona, de 68 anys, ja són 11 les persones que han perdut la vida a les platges catalanes aquest estiu.

Una dona perd la vida a la platja de Vilanova i la Geltrú

A la tarda del diumenge 25 de juliol, la platja del Far de Sant Cristòfol de Vilanova i la Geltrú va viure moments d'angoixa. I és que una dona va perdre la vida en aquesta platja vilanovina. Eren aproximadament les 17.50 hores quan el telèfon d'emergències 112 va rebre un avís procedent de diversos usuaris de la platja en qüestió. I és que diversos testimonis van alertar de la presència d'una persona que es trobava inconscient fora de l'aigua, segons ha informat Protecció Civil.

En un primer moment, els socorristes de la zona van intentar reanimar-la, practicant-li diverses maniobres amb aquesta finalitat. Més tard, quan van fer acte de presència, s'hi van afegir els efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Tot i això, els esforços no van tenir efecte i no hi va haver manera de poder restablir el coneixement a la víctima.

La dona, que tenia 68 anys, es trobava en una platja, la del Far de Sant Cristòfol de Vilanova i la Geltrú, que disposava de servei de vigilància. En aquells moments, hi onejava la bandera groga, una bandera que assenyala que cal tenir precaució a l’hora de banyar-se.

Al lloc dels fets hi van fer acte de presència diverses unitats del SEM. Dues d'elles eren terrestres i també hi va participar un vehicle d'intervenció ràpida i la unitat de psicòlegs. A més a més, també es van mobilitzar diversos efectius de la Policia Local de Vilanova i dels Mossos d'Esquadra, així com de la Guàrdia Civil. Aquest últim cos serà l'encarregat de les diligències del cas.

Ja són onze les persones que han perdut la vida a les platges catalanes aquest 2021

Amb la mort d'aquesta dona, en total ja són 11 les persones que perdut la vida a les platges catalanes d'aquest estiu.