La dona que va robar 40 ‘Satisfyer’ agredeix brutalment a la seva mare

Lola, la mare, ha aparegut a la televisió amb l'ull morat
La mare ha afirmat que la seva filla l'ha agredit brutalment | Antena 3

La dona que furtà 40 ‘Satisfyer’ en Callosa de Segura, en el Baix Segura (Alacant), ha agredit a sa mare brutalment, qui ha afirmat en ‘Espejo Público’ que la seua filla patix una malaltia mental i que està enganxada a les drogues.

 

Lola, la mare, que ha aparegut a la televisió amb l'ull morat, afirma que no vol denunciar-la, «vull que vaja a un centre». I és que la dona ha assegurat que només vol incapacitar-la, cosa a la que la Fiscalia ha donat llum verda, però ara el que falta és trobar un centre on l'atenguin.

 

Tot apunta al fet que la seua filla patix una malaltia mental i, a més, és addicta a les drogues: «venia alterada, me tirà un pot de vidre, que si m'arriba a donar m'haguera matat. No descanse ni de dia ni de nit, l'únic que demane és un centre», ha afegit la progenitora alterada.

 

I és que és habitual que la seua filla aparega de nit o de matinada demanant-li diners per a drogar-se i, si no els hi dona, l'agredix. La dona també destaca que si no n'aconsegueix per part seva, ha arribat a prostituir-se.

 

També pots llegir...

Més notícies de la categoria Successos