La donen per morta i obre els ulls just abans que l'embalsamin

Els familiars van creure que estava morta perquè no donava senyals de vida

Imatge d'arxiu d'un taüt blanc
Els familiars van creure que estava morta perquè no donava senyals de vida | Pixabay

El passat diumenge, la família de Timesha Beauchamp, una jove de només 20 anys que pateix paràlisi cerebral des que va néixer, van creure que havia mort. La jove no donava senyals de vida, els seus familiars van ser incapaços de trobar-li el pols... Després de trucar a emergències i realitzar uns 30 minuts de maniobres de reanimació, l'equip de sanitaris només van poder certificar la mort de la jove. 

Segons publica 'La Vanguardia', aquests successos van tenir lloc a Detroit, als Estats Units. «Com no hi havia indicis de violència, i seguint el procediment operatiu estàndard, es va contactar amb el forense del comtat d'Oakland i se li van proporcionar les dades mèdiques. Es va confirmar que havia mort i el cos va ser lliurat directament a la família perquè fossin ells els que fessin els arranjaments pertinents amb la funerària de la seva elecció», explicava un dels paramèdics que va atendre a la jove en aquest incident. 

Tot i això, la història no va acabar aquí. Dues hores i mitja després d'haver certificat la seva mort, el cos de Timesha va ser dut fins a la funerària 'James H. Cole'. Allà va ser on els treballadors van emportar-se un gran ensurt. 

Tenia els ulls oberts a l'interior de la bossa de morts

Quan els treballadors anaven a dur a terme les tasques d'embalsamar el cos de la — suposada — difunta, es van sorprendre. Quan van obrir la bossa que contenia el cos, van assabentar-se que Timesha tenia els ulls oberts. Estava viva. 

«El més aterridor de tot haguera estat que l'haguessin embalsamat viva si no hagués obert els ulls», declarava als mitjans locals de Detroit Geoffrey Figer, l'advocat de la família i encarregat del cas. 

«És un dels pitjors malsons que pot tenir algú. Imagina que telefonen a una ambulància i en lloc de portar-te a l'hospital t'envien a una funerària dins d'una bossa tancada», assenyalava Figer. 

Després dels successos, la jove es troba actualment a l'hospital amb un ventilador, el qual l'ajuda a respirar. No es coneix el pronòstic que té, ja que és reservat. Mentrestant, en el Departament de Bombers de Southfield, els quals van acudir a la trucada d'emergències de la família Beauchamp, s'estan investigant els fets per trobar quina ha estat la negligència que podria haver tingut un final terrorífic.


Comentaris

envia el comentari