Ambulància

Dos accidents en qüestió d'hores a Barcelona: un mort i tres ferits

Ha mort un motorista de 48 anys

Barcelona es desperta avui amb dos accidents més a les seves carreteres. Per una banda, un motorista de 48 anys ha mort en un accident de trànsit, i per l'altra, una conductora ha perdut el control del vehicle i ha atropellat tres persones.

El motorista, de 48 anys, ha patit un accident aquest divendres, 15 de juliol, cap a les 17.00 hores al districte de Sarrià-Sant Gervasi. Es va produir un xoc entre l'home i un camió al carrer de Balmes i ràpidament es va traslladar la víctima fins a l’Hospital Clínic.

Imatge d'un guàrdia civil de trànsit.
Ja són onze els motoristes morts a Barcelona | Guàrdia Civil

Fins al lloc dels fets s’hi van traslladar dotacions de la Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana i del SEM. Finalment, no s'ha pogut fer res per salvar la vida de l'home i han confirmat la seva mort.

A més, l’Ajuntament també ha activat el servei de suport psicològic del Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona per atendre els familiars de la víctima.

Amb aquest tràgic accident, la xifra de víctimes mortals en carreteres a Barcelona puja a dotze, de les quals onze són motoristes.

Una dona perd el control i atropella tres persones

El terrible sinistre mortal no ha estat l'únic accident de trànsit de les últimes hores. Aquesta matinada, una conductora ha perdut el control del seu vehicle i ha atropellat tres persones a Barcelona.

▶️ Desmantellen a Mont-roig-del Camp el laboratori de droga sintètica més gran trobat mai a Catalunya

L'avís s'ha donat cap a les 01.45 hores l'encreuament entre el carrer Pelai i La Rambla. Una conductora ha perdut el control del seu cotxe per causes que encara s'investiguen i ha atropellat tres persones. 

Els tres vianants es trobaven a la vorera. Una d'elles ha estat traslladada a l'Hospital de Sant Pau amb un politraumatisme, una altra ha estat atesa al lloc i la tercera ha estat traslladada a un CUAP amb lesions lleus.

La quantitat d'accidents de trànsit ha estat força elevada durant els últims dies, per aquest motiu, un cop més, les autoritats demanen precaució a l'hora d'agafar el cotxe.