SOU FANS DEL CATALUNYADIARI:

💃 Doncs no us perdeu el nou grup de Facebook oficial. Informació i entreteniment a Facebook. FEU CLIC AQUÍ!

Dos conductors barcelonins, investigats per perseguir altres cotxes

Una de les víctimes va trucar els serveis d'emergències perquè patia per la seva integritat física
Dos conductors barcelonins investigats per perseguir altres cotxes | YouTube

 

Dos joves de Barcelona, de 20 i 22 anys, estan sent investigats per la Guàrdia Civil per haver perseguit, presumptament, altres cotxes. Els fets van ocórrer a les carreteres N-240 i A-22, al terme municipal d'Angüés, a Osca, el passat 10 de juny. Una de les víctimes de la presumpta persecució va trucar els serveis d'emergències per alertar que el perseguien dues furgonetes i que patia per la seva integritat física.

 

Conducció temerària

Diversos conductors van filmar el comportament temerari dels joves i, encara que una patrulla de Trànsit de la Guàrdia Civil es va desplaçar fins al lloc dels fets, no van poder localitzar-los. Més tard, els agents van rebre la denúncia del conductor assetjat que indicava que hi havia testimonis. A través de la informació recopilada i de les gravacions dels testimonis, el 19 d'agost es van identificar els dos conductors barcelonins.

 

 

La Guàrdia Civil acusa els dos joves de conducció temerària i un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit per haver perseguit, suposadament, altres conductors i haver-los obligat a frenar i a circular pel voral de la calçada. Els investigats, segons la versió de la víctima, van perseguir-lo durant diversos quilòmetres i el van assetjar amb «actitud agressiva».

 

Perill per a la vida i integritat física dels usuaris de la via

En un dels vídeos publicat per un testimoni, una furgoneta es posa al costat d'un altre vehicle i obliga a aquest a desplaçar-se al voral per no col·lidir. El vehicle assetjat, per evitar accidents, ha de frenar bruscament per permetre que la furgoneta es col·loqui davant seu, sent una situació de «gran perill per a la vida i integritat física dels usuaris de la via», segons fonts de la Guàrdia Civil.

 

Els dos joves barcelonins resten a l'espera de ser citats pel jutjat d'Instrucció de Guàrdia d'Osca. El grup d'Investigació i Anàlisi del Trànsit investiga els fets, presumptament, perpetrats pels dos conductors.

 

També et pot interessar...