Una detenció per part dels Mossos d'Esquadra

Dos detinguts a Olot per robar en dues ocasions peces religioses d'un taller

Els fets van tenir lloc el 19 i el 24 d'agost

La Policia Municipal d'Olot ha detingut dos homes per haver participat en dos robatoris en un taller d'imatgeria religiosa. El primer furt va passar el 19 d'agost. Gràcies a la col·laboració veïnal, es va tenir constància de la sostracció de diferents peces originals del taller Art Cristià que en aquells moments estava fent obres de reforma al magatzem on acostumaven a guardar les peces de més valor.

La nit del 24 al 25 d'agost hi va haver un segon robatori. Els lladres es van endur les imatges a peu fins a un habitatge del carrer Fontanella. A través de la finestra, van accedir a l'habitatge i van deixar-hi el botí a l'espera de poder-lo vendre al cap d'uns dies.

Arran de la investigació, el 25 d'agost la Policia Municipal va detenir un home de 44 anys i veí d'Olot com a presumpte autor de les dues sostraccions. L'home té nombrosos antecedents policials. La segona detenció va ser el 27 d'agost. Es tracta d'un home de 27 anys, veí de la ciutat, que hauria participat en el segon robatori. No es descarta que hi puguin haver més detencions.

Enxampen un lladre 'in fraganti' en una botiga i s'autolesiona

D'altra banda, el cos policial ha detingut un home per un robatori amb força a un establiment comercial del carrer Sant Esteve. Els fets van passar la nit del 25 d'agost, quan els agents van rebre l'avís d'una veïna. Quan la policia hi va anar, van localitzar i identificar dues persones a prop del comerç. Durant les comprovacions, van veure que hi havia un individu a l'interior de l'establiment. Amb el suport d’una patrulla de Mossos d’Esquadra, els agents van aconseguir aixecar la porta d’accés i van detenir el lladre 'in fraganti'.

Durant el trajecte a la comissaria, el detingut es va colpejar de forma voluntària a l'interior del vehicle policial i, tot seguit, va ser traslladat a l'hospital Comarcal d'Olot perquè l'atenguessin. Seguidament, va quedar detingut a les dependències policials del cos. La investigació continua oberta per aclarir si hi poden haver més persones implicades.