rottweiler

Dos gossos deslligats, un d'ells de raça perillosa, maten un altre a Santa Coloma de Farners

La propietària de l'animal mort denuncia que no és el primer cop que passen uns fets similars

Una nova imprudència d'un propietari d'un gos va acabar en tragèdia, encara que aquest cop sense afectacions personals. Una veïna de Santa Coloma de Farners, a la Selva, ha denunciat que dos gossos deslligats, un d'ells de raça perillosa, van atacar el seu gos i el van matar, segons recull 'Diari de Girona'. 

Concepció Barrera explica que  la seva mare estava passejant en 'Black'  quan al carrer Francesc Moragas els altres dos animals van sortir corrent cap a ell i van posar fi a la seva vida. Confirma que no era la primera vegada que «li han cridat l'atenció a la propietària d'aquests dos animals per causes similars»

Tot i avisar la Policia Municipal, confirma que de moment els gossos implicats només poden ser possats en quarentena per si tenen alguna malaltia. Concepció es troba indignada sabent que si no és així, la propietària només podria rebre només una multa, si no és ella mateixa qui decideix anar per la via judicial.

La resposta de l'ajuntament

Des del consistori, la regidora Gemma Coll confirmava al mitjà citat que s'ha donat un termini a la propietària perquè  presenti tota la documentació sobre si tenen el xip, si estan censats i si el gos perillós té la llicència corresponent.  Segons la informació rebuda, es decidirà si s'aplica una altra sanció a més de les per dur-los deslligats i sense morrió.  

Pel que fa als gossos, hauran de passar una primera revisió veterinària i hauran d'estar tancats 15 dies a casa de la propietària, només poden sortir a fer les necessitats. Passat aquest període es farà un segon control- 

També et pot interessar...