ÚLTIMA HORA

🚨 Les UCI es desborden a Catalunya tot i la millora d'alguns indicadors sanitàris

URGENT

🚫 El Govern allarga les restriccions contra la pandèmia a Catalunya

Mor Elisa, una jove de 29 anys embarassada, atacada per gossos de caça a França

Va trucar la seva parella abans de morir, alertant-lo que se sentia amenaçada | Ell mateix va trobar el cadàver al bosc

Elisa Pilarski, atacada mortalment per una manada de gossos de caça a França
Elisa Pilarski, atacada mortalment per una manada de gossos de caça a França | Facebook

Terrible mort d'una jove de 29 anys embarassada de sis mesos al nord de França. Elisa Pilarski va anar a passejar els seus gossos pel bosc d'Aisne i, durant la caminada, va ser atacada per una manada de gossos de caça que van acabar provocant-li la mort.

Segons revela l'autòpsia i ha explicat el fiscal, Pilarski va morir per «les hemorràgies, després de diverses mossegades de gos en les extremitats superiors i inferiors i al cap». A més, l'informe conclou que les mossegades es van donar abans que morís i un cop morta.

Va trucar espantada a la seva parella abans de morir

Abans de perdre la vida, la noia va trucar la seva parella espantada per la presència de «gossos amenaçants». Ell mateix va trobar el cadàver de la jove en dirigir-se al lloc aquest passat dissabte.

De moment, s'han pres mostres de 93 gossos, inclosos els que participaven en la caça de cérvols i els cinc que passejava la víctima, segons 'Le Courrier Picard'.  La policia ha obert una investigació per homicidi involuntari. La societat de gossos de caça 'Societé de Venerie', per la seva banda, ha emès un comunicat recordant que «res demostra la implicació dels gossos en la mort de la dona».

Reclamen que es prohibeixi la caça

Brigitte Bardot, actriu i presidenta de la fundació a favor del benestar animal, commocionada pel cas, ha demanat a la ministra francesa de Transició Ecològica i Solidària suspendre «immediatament tota autorització de caça per aquesta temporada». A la petició s'hi han sumat familiars i amics de la víctima, que han reclamat justícia a través de les xarxes socials. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari