Una furgoneta es desfrena i queda a punt de caure per un talús a Martorell

Dos incendis a Badalona i Cornellà deixen quatre persones ferides i diversos desallotjats

Els Bombers de la Generalitat han aconseguit apagar les flames ràpidament i evitar la seva propagació

Els Bombers de la Generalitat van intervenir divendres a la nit per extingir dos incendis declarats als municipis de Badalona i Cornellà de Llobregat. En el primer cas, el foc es va declarar cap a les 20.55 hores en un pis situat a la segona planta del carrer de Robert de la ciutat. 

Dues persones ferides per un incendi a Badalona

L'incendi va afectar una habitació, i el fum es va estendre per la resta del pis i de l'escala de l'edifici, cosa que va obligar a desallotjar unes els veïns dels cinc pisos superiors, tot i que  l'estructura de l'immoble va quedar intacta.

 A banda, una persona va resultar ferida amb cremades en una mà i va ser evacuada pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), mentre que una altra va patir una lleu intoxicació. Els Bombers de la Generalitat van intervenir amb sis dotacions, i van rebre l'ajuda d'altres cinc unitats dels Bombers de Barcelona. Cap a les 22.00 hores l'incendi es donava per extingit.

Dues persones intoxicades a Cornellà per un incendi en una cuina

Alhora, també cal dir que cap a les 22.14 hores es va declarar un incendi en una cuina a Cornellà de Llobregat. Segons han explicat els Bombers, el foc va començar a cremar la campana extractora i el forn d'un pis situat al carrer de Catalunya, que també va quedar afectat pel fum. Fins al lloc es van desplaçar tres dotacions dels Bombers, que van aconseguir extingir les flames cap a les 22.25 hores. Dues persones van patir intoxicacions, i van ser ateses pel SEM.

També et pot interessar...