Dues persones detingudes i diverses denunciades per incivisme i drogues a Sitges

Un dels detinguts tenia 8,13 gams de cocaïna en 12 embolcalls per distribuir

La Policia Local de Sitges ha detingut a un home al carrer Primer de Maig del municipi després de posar-se violent la passada nit del divendres.  Diverses queixes ciutadanes van alertar als agents que hi havia un home al carrer amb una actitud molt agressiva. En arribar, el detingut es va resistir a entregar-se a la policia i va atemptar contra un dels agents, per aquest motiu la Policia Local va procedir a la seva detenció.

La nit del divendres els agents de la Policia Local van realitzar un dispositiu per controlar uns grups de joves incívics en el qual es van identificar a cinc joves i es van aixecar quatre actes en denúncies per tinença de drogues.

Al mateix municipi, la mateixa nit, la policia va detectar diverses il·legalitats. Un conductor va donar positiu en un control rutinari d'alcoholèmia i un altre va donar positiu al drogo-test. També es van produir dues immobilitzacions a vehicles i una denúncia per un conductor que circulava sense el cinturó de seguretat.

Un detingut per distribució de drogues

Un altre control, realitzat fa dues nits, es va dur a terme per la Policia Local de Sitges i els Mossos d'Esquadra després que aquests veiessin un comportament sospitós dins un vehicle. En actuar es van trobar que un dels ocupants tenia 8,13 gams de cocaïna distribuïts en 12 embolcalls i 220 € fraccionats en bitllets,  va ser detingut i acusat d'un delicte en contra de la salut pública.  L'altre ocupant del vehicle també ha estat denunciat per tinença de drogues.

També et pot interessar...