Una esllavissada obliga a tallar l'accés a Andorra des de Catalunya

L'incident ha tingut lloc a la carretera CG-1, a l'altura de la Borda Sabater

Andorra
Una esllavissada obliga a tallar l'accés a Andorra des de Catalunya | Twitter | @rtvandorra

Una esllavissada talla des de primera hora del matí d'aquest dissabte l'accés a Andorra des de Catalunya. Segons informa el departament de Mobilitat del govern andorrà, l'incident s'ha produït a la carretera CG-1, a l'altura de la Borda Sabater, i obliga a impedir la circulació dels vehicles. Els fets han passat a quarts de set d'aquest matí de dissabte, quan unes roques han caigut a l'altura del Punt de Trobada i han bloquejat la via.

En aquest sentit, des del Servei Català de Trànsit també han restringit el pas dels vehicles que es dirigien cap al Principat a l'N-145, a les Valls de Valira (Alt Urgell). Ara mateix, doncs, l'únic accés al Principat és per la frontera franco-andorrana, és a dir, pel Pas de la Cassa o el port d'Envalira.

També et pot interessar...


Comentaris
Danny
No fa gaires dies els srs. Cachafeiro es queixaven del peril que hi havia, ningu els hi va fer cas, no passen més desgràcies per que Deu no vol. Això sí que si és més importante que si té raro la familia Mallol, Pyrenees i/o els Cachafeiros, que la seguretat i/o perill per la ciudadanía. Srs Cachafeiros posee querella si realmente no us han fet cas al respecto pel perilla que hi havia. Això sí

envia el comentari