Foto de diverses dotacions dels Bombers en un incendi a Badalona el dia 24 de novembre del 2019

Un edifici sencer desallotjat per una explosió a Caldes de Montbui

Cap persona ha resultat ferida, malgrat que l'edifici n'ha quedat afectat

Un edifici de cinc plantes a Caldes de Montbui ha hagut de ser desallotjat després que es produís una explosió. Cap persona ha resultat ferida, encara que l'habitatge ha quedat destrossat, de manera que encara s'estan valorant els danys materials.

Deu dotacions de Bombers s'han traslladat fins al lloc dels fets, als carrers Sant Pau i Girona, i han acordonat i desallotjat la zona. S'ha prohibit el pas al Parc de l'Estació, proper a l'edifici, i hi ha retencions de trànsit als voltants. En un primer moment s'ha valorat la possibilitat que fos una explosió per gas, però hi ha indicis que s'ha produït a causa d'un termo elèctric.

No s'han detectat danys estructurals a l'edifici

La deflagració ha tingut lloc a les onze del matí a l'habitatge del primer primera i  ha provocat afectacions a les canonades i als subministraments del bloc. Els Bombers estan fent tasques de neteja i desenrunant, encara que, en aquesta primera inspecció, no s'han detectat danys estructurals a l'edifici.

Un edifici sencer desallotjat per una explosió a Caldes de Montbui
Un edifici sencer desallotjat per una explosió a Caldes de Montbui | Twitter (@AjCaldesMontbui)

L'Ajuntament ha ofert allotjament als veïns afectats i l'alcalde, Isidre Pineda, ha agraït al cos de Bombers la «ràpida i eficaç actuació» que han dut a terme. Els Bombers han recomanat als veïns més propers no passar la nit a l'edifici.

També et pot interessar...