Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de la desapareguda Emily Vaquero

Emily Vaquero, la nena de 2 anys desapareguda a Espanya: pot estar segrestada

Tot apunta que la seva mare se la podria haver emportada

Emily Vaquero Palii, una nena de 2 anys, va desaparèixer el darrer divendres 19 de maig a Saragossa i des d'aquella data no se'n coneix el parador.

Segons les primeres informacions, tot apunta que la seva mare, Iryna Palii, que també es troba en parador desconegut, hagi pogut segrestar la seva filla. De fet, hi ha un seriós temor que se l'hagi emportada. Tot just conèixer-se la desaparició de la menor, l'Associació SOS Desaparecidos ha alertat que podríem estar parlant d'un nou cas de sostracció parental.

Desapareix Emily Vaquero, una nena de 2 anys, a Saragossa

La veritat és que després de conèixer que la mare també està desapareguda, el cas queda força més clar. Les últimes hores s'ha difós la imatge de totes dues per intentar trobar-les com més aviat millor.

L'Associació SOS Desaparecidos ha publicat una foto de totes dues i una descripció dels trets físics de la petita Emily Vaquero i la seva mare. La nena de dos anys fa entre 96 i 98 centímetres, té mitja cabellera rossa i llisa, a més d'ulls marrons i grisos.

Per la seva banda, Iryna, nascuda a Ucraïna, té 34 anys, fa 1,68 metres i els cabells són rossos i llargs. El cas és que el pare de la nena, Alejandro, està angoixat pel que li hagi pogut passar a la seva filla. I així ho ha comentat aquest mateix dilluns a una entrevista al programa 'Ya es mediodía'.

La seva mare, Iryna Palii, en parador desconegut, se la podria haver emportada

Segons explicava Alejandro al programa que presenta Joaquín Prat, va veure per última vegada la seva filla el darrer divendres 19 de maig. Un detall que cal ressenyar és que tots dos progenitors estan en tràmit de divorci.

Iryna hauria recollit la seva filla a casa dels seus avis i hauria assegurat que es va dirigir a l'aniversari d'una amiga d'Emily. El cas és que van anar passant les hores i, veient que no tornaven a casa, el pare de la menor es va adonar que no trobava una maleta gran. Fins i tot va trobar a faltar alguns objectes personals de totes dues i fotos d'aquest amb la mare de la menor i la nena.

Desaparegudes Emily Vaquero i la seva mare Iryna Palii
La mare de la petita Emily, Iryna Palii, també ha desaparegut. | TWITTER @SOSDESAPARECIDO

Alejandro va assegurar a la televisió que ja s'havia d'haver divorciat fa temps, però que els va afectar molt que hi hagués una vaga de lletrats. Per això, el procés es va anar endarrerint cada cop més.

Alejandro, pare de la nena, està en tràmits de divorci amb Iryna

El pare de la menor descarta que la mare de la seva filla hagi anat lluny, i més concretament al país natal d'Iryna. Pensa que podria estar a Espanya, ja que Iryna no té massa relacions a Espanya i tota la seva família és a Rússia.

De fet, ha estat Alejandro qui ha posat a disposició del programa de Telecinco diverses fotos, tant de la mare com de la seva filla Emily. L'únic que vol és que algú les reconegui i pugui saber on es troben actualment. A més, tampoc no es va mostrar preocupat sobre la possibilitat que hagin pogut creuar la frontera. Aquest sap que a Iryna li demanaran un document per la seva filla que haurien d'haver signat els dos progenitors i no és el cas.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!