Muntatge dels Bombers de la Generalitat i una empresa

Ensurt en una empresa al Vallès: explosió en plena jornada laboral

Un treballador ha resultat ferit greu per cremades en explotar un bidó amb dissolvent | El bidó era al costat d'una estufa

Ensurt a les Franqueses del Vallès. Una persona ha resultat ferida greu per cremades després que hagi explotat un bidó amb dissolvent en una empresa de la localitat del Vallès Oriental

En aquesta línia, a més a més, cal destacar que els Bombers de la Generalitat han informat que el bidó que ha esclatat es trobava proper a una estufa. El ferit ha estat evacuat pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). 

Els Bombers, que s'hi han desplaçat amb fins a tres dotacions, han rebut l'avís cap a les 9.11 hores d'aquest dilluns, 14 de març. Han revisat els danys i han comprovat l'estructura del local situat a les Franqueses del Vallès, a la comarca del Vallès Oriental.

El ferit, un treballador

El ferit, un treballador de l'empresa en qüestió, ha patit ferides de caràcter menys greu. Aquest ha estat ràpidament evacuat a l'hospital i a hores d'ara no se'n saben encara més novetats. 

Matinal moguda a Catalunya 

I és que les Franqueses del Vallès no és l'únic lloc on els equips d'emergències han hagut d'actuar aquestes últimes hores. El passat diumenge, en pescador va trobar el cadàver d'un home surant a l'aigua entre la platja de l'Illot i la punta de l'Àlia, a l'Ametlla de Mar, a la comarca del Baix Ebre.  

Segons expliquen el cos estava en avançat estat de descomposició i va aparèixer vestit únicament de cintura cap avall. 

La troballa va activar Salvament Marítim, bombers, Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Civil. Per rescatar el cos, que es trobava a uns 50 metres de la costa i s'allunyava mar endins, Salvament Marítim va haver d'utilitzar xarxes cedides pels bombers. 

La Guàrdia Civil ha obert ja una investigació. Davant l'absència d'elements que ajudin a identificar-lo, els investigadors han tret mostres del cadàver per analitzar i comparar l'ADN.