URGENT

🚔 Fortes càrregues dels Mossos en una manifestació que ha acabat en aldarulls a Terrassa

Empresonat després de caure del fals sostre d'una pastisseria on havia entrat a robar

Els Mossos relacionen el lladre amb una desena de robatoris més al districte de Ciutat de Vella de Barcelona

La sirena d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra encesa
Els Mossos relacionen el lladre detingut en una pastisseria de Ciutat Vella amb una desena de robatoris més. | Mossos d'Esquadra

Un home ha ingressat a presó després de ser detingut el 17 de gener en caure del fals sostre per on havia entrar a robar a una pastisseria i on s'havia amagat. El detingut té 49 anys, és de nacionalitat espanyola i se l'acusa d'una desena de robatoris amb força en establiments comercials i un en un domicili de Barcelona. Cap a les 6.30 hores del dia de la detenció els Mossos van rebre l'avís d'una central d'alarmes que per càmeres havia detectat un home que es despenjava del fals sostre d'una pastisseria de Ciutat Vella. En arribar al lloc, els agents van veure com en un dels forats de ventilació que donen al carrer no hi havia la reixa de protecció i a sota hi havia un contenidor per accedir-hi i una clau anglesa.

Els policies van contactar amb el propietari del negoci i a l’interior del local van veure com hi havia desperfectes en el fals sostre i que la caixa enregistradora estava forçada, però no van localitzar l'individu. Així mateix, el responsable de l’establiment va informar els agents que havia localitzat un telèfon mòbil d'origen desconegut, que podria ser del lladre que havia fet saltar l'alarma.

Unes hores més tard, el responsable de la pastisseria va trucar als Mossos per dir que una persona havia caigut del fals sostre. Quan els agents van arribar al local, l’home estava retingut pel personal de la botiga i en l’escorcoll li van trobar monedes per valor de 179 euros. Davant aquests fets, els policies el van detenir per un delicte de robatori amb força.

Relacionat amb altres deu robatoris

Una vegada detingut, els investigadors dels Mossos d'Esquadra el van relacionar amb una desena de robatoris amb força més, nou en establiments comercials i un en un domicili particular, tots ells a la ciutat de Barcelona, concretament a la zona de Ciutat Vella. Segons fonts de la investigació, el lladre hi accedia forçant les portes, escalant o a través del fals sostre com en el cas de la pastisseria.

Un dels fets va ser el 26 de desembre quan cap a les set del matí el lladre va accedir per un fals sostre a l’interior d’un restaurant de Ciutat Vella. L’home va robar 750 euros de la caixa enregistradora i de la de propines. A través de les càmeres de videovigilància, els agents dels Mossos van reconèixer que era la mateixa persona que havia robat en la pastisseria.

El detingut, amb nombrosos antecedents policials per robatoris amb força, va passar a disposició judicial i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.


Comentaris

envia el comentari