Un agent dels Mossos d'Esquadra al costat del seu vehicle

Tres encaputxats assalten un xalet i amenacen una parella a punta de pistola al Baix Empordà

Els lladres van obligar la família a tancar-se en una habitació per poder efectuar la fugida

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per a intentar identificar  tres lladres que van assaltar ahir dilluns al vespre, a punta de pistola, un xalet de Calonge i Sant Antoni (Baix Empordà). Els assaltants van entrar a l'habitatge encaputxats i van endur-se  diners en metàl·lic, joies i telèfons mòbils. Els fets van tenir lloc a les 20.00, quan els homes van saltar la tanca de la finca, que dona al carrer de Florència de la urbanització residencial Vescomtat de Cabanyes.

La família va esperar un temps prudencial per alertar els Mossos

Per al moment la policia desconeix si l'arma dels criminals era real o no però, segons va detallar la família, van amenaçar les víctimes i van obligar-les a tancar-se en una habitació mentre ells efectuaven la fugida després del saqueig. Tampoc se sap com van abandonar la urbanització. Un temps després, la parella va alertar les autoritats mitjançant l'alarma de seguretat del xalet, i els Mossos d'Esquadra van personar-s'hi.

  

El cas ha passat càrrec de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) dels Mossos de Girona, que ha dut a terme la inspecció ocular i l'estudi d'indicis per trobar proves per identificar els assaltants.

També et pot interessar...