Imatge d'un vaixell enfonsant-se al port de Tarragona.

Vídeo: S'enfonsa un vaixell en un port de Catalunya

El vaixell estava en avançat estat d'abandonament

Imatge d'aquelles surrealistes al port de Tarragona. L'enfonsament d'un vaixell de pesca en avançat estat d'abandonament al port de la capital tarragonina aquest diumenge al vespre, sense causar ferits ni danys a altres embarcacions, va obligar l'Autoritat Portuària a declarar el Pla Interior Marítim (PIM) de la instal·lació.

Efectius de la policia portuària i Salvament Marítim van ser els primers a desplaçar-se fins al lloc després de conèixer que l'embarcació, 'Chimo', que es trobava amarrada, s'estava enfonsant. Durant la nit s'han col·locat barreres flotants per evitar possibles vessaments d’hidrocarburs a més de netejar la làmina d'aigua d'objectes i materials.

Aquí es pot veure el vídeo de com s'enfonsa el vaixell

D'altra banda, posteriorment, cap a la mitjanit, els serveis d'emergències han rebut l'avís que un altre vaixell pesquer es dirigia al port de Tarragona afectat per una via d'aigua. La nau, de nom Cranqui, ha arribat al port cap a dos quarts de sis de la matinada i ha estat retirada de l'aigua.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Segons Tarragona Digital, en primera instància es van col·locar barreres flotants per evitar possibles vessaments d'hidrocarburs. Just després, es va netejar la làmina d'aigua i d'objectes materials.

Finalment, el Port de Tarragona va informar en un comunicat que cap persona va resultar ferida, ni afectada de cap tipus, després de l'enfonsament de l'embarcació.