Enfrontament entre manters, turistes i veïns a l'Empordà

Els venedors ambulants havien amagat uns farcells amb material per vendre per protegir-los de la pluja

 

Una desena de manters es van enfrontar dimecres a les vuit del vespre a Roses amb una desena de persones, algunes turistes, per uns farcells amb material per vendre. Els venedors ambulants havien amagat les bosses en un jardí comunitari perquè començava a ploure i un veí va portar el material dins de casa seva i va telefonar a la policia.

 

Els manters van recuperar el material assaltant el jardí i utilitzant la força davant un grup de persones que volien impedir-ho. Després hi va haver encaraments amb la policia i escenes de certa tensió quan un segon grup de manters s'hi va sumar. Hi va haver alguns ferits de poca consideració, alguns d'ells turistes jubilats. No es va fer cap detenció i la Policia Local està a l'espera de saber si el propietari que va treure el material dels manters presenta una denúncia.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hasta cuando tendremos que aguantar esto?

Una publicación compartida de Ricardo Moraes (@moraes1730) el

 

El regidor de seguretat de l'Ajuntament de Roses, Joan Plana, ha posat en valor que la policia està decomissant una quantitat «molt gran» de material aquest estiu amb una estratègia dedicada a actuar «fora del lloc de venda», que està sent molt efectiva i que fa que la venda ambulant sigui «cada vegada menys rendible».

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari