Arbre caigut a Barcelona

Gran ensurt a Barcelona: Cau un arbre de grans dimensions a tocar dels vianants

Ja és el segon arbre de grans dimensions que cau a Barcelona en els últims dies

Els veïns de Barcelona s'han portat aquest matí un gran ensurt després que un arbre de grans dimensions hagi caigut davant del Museu Marítim de Barcelona. Ningú ha resultat ferit, però un vehicle ha quedat destrossat.

La caiguda s'ha produït cap a les 10.35 hores al Portal de Santa Madrona, segons exposa La Vanguardia. En aquests moments, el carrer estava força transitat, però afortunadament cap persona ha resultat ferida, malgrat que, a causa del gran ensurt, una dona ha patit un atac d'ansietat i ha estat traslladada a un centre mèdic. 

Per tant, només s'han de lamentar danys materials. El vehicle afectat és un camió elèctric encarregat del servei de neteja de la ciutat.  El seu conductor, que estava dins del vehicle, ha resultat il·lès.

És el segon gran arbre que cau a Barcelona

Aquest no és el primer gran arbre que cau a Barcelona durant els últims dies, fet que ha posat els veïns en alerta.

Fa tan sols dos dies, el passat 21 de juny, el carrer Aragó va quedar tallat a causa de la caiguda d'un arbre. Les forces policials i els Bombers van estar una mica més d'una hora i mitja treballant per poder retirar-lo de la via pública, segons informa TV3.

Els veïns demanen solucions

Després de la caiguda de dos arbres de grans dimensions en el període de tan sols dos dies, el grup Junts i els veïns de Barcelona demanen solucions. En aquestes ocasions no s'han hagut de lamentar morts ni persones ferides, però aquestes caigudes comporten un gran risc.

Per aquest motiu, tal com explica La Vanguardia, Junts vol saber si «a banda dels arbres caiguts els últims dos dies, hi ha a la ciutat més mostres en risc». És a dir, demanen solucions a l'alcaldessa per evitar que aquesta situació es torni a donar.

Ara només falta veure si Ada Colau, l'alcaldessa de  Barcelona, proporcionarà alguna solució o si aquests fets, aparentment puntuals, es tornaran habituals a Barcelona