Caixer automàtic

Fort ensurt a Barcelona: rebenten amb explosius un caixer automàtic

Els lladres han aconseguit escapar

Nou robatori violent a Barcelona. Aquest cop, però, els lladres han fet un pas més i han rebentat un caixer automàtic amb explosius per tal de cometre el furt. Malauradament els Mossos d'Esquadra no han pogut enxampar els infractors els quals haurien aconseguit escapar amb els diners. Per aquest motiu, el cos de policia, ha obert una investigació.

Uns lladres han rebentat amb explosius un caixer automàtic al districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona. L'atac s'ha produït pels voltants de les 03:00 hores de la matinada d'aquest dissabte en una sucursal bancària a la cruïlla entre els carrers de Balmes i Castanyer provocant, així, un fort ensurt entre els veïns de la zona.

La forta detonació ha despertat els veïns i els lladres han pogut fugir del lloc amb el contenidor dels diners, encara que es desconeix el botí econòmic que s'han endut els lladres.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació d'aquest robatori amb força per mirar d'identificar i localitzar els seus autors. Tot just fa uns tres mesos, el 4 de juny, un grup de lladres també va esbotzar amb explosius dos caixers automàtics a Santa Coloma de Gramenet i al carrer Major de Sarrià de Barcelona i en aquell moment, tampoc es van sortir a la llum detalls relacionats amb el botí que van robar.

▶️ El vídeo de la setmana

Es van repetir els fets

El passat 4 de juny, els Mossos d'Esquadra investigaven l'atac contra dos caixers automàtics a Santa Coloma de Gramenet, al Barcelonès, i al barri de Sarrià de Barcelona. Els dos caixers automàtics eren de l'entitat Bankinter i van ser rebentats amb algun tipus de material explosiu, provocant també greus danys als vidres exteriors d'ambdues sucursals.

El primer atac es va produir cap a les 04:30 hores a la Rambla de Sant Sebastià de Santa Coloma i, una hora més tard, un segon atac al caixer ubicat a la cruïlla entre el passeig de la Reina Elisenda i el carrer Major de Sarrià, a Barcelona. Els Mossos van obrir una investigació per tal d'esclarir els fets relacionats amb els atacs com a possibles robatoris, però no va transcendir si els lladres van aconseguir marxar el botí econòmic.