Un agent dels Mossos d'Esquadra

Ensurt per als Mossos d'Esquadra: condueix drogat i els intenta atacar a Sabadell

L'home, de nacionalitat espanyola, tenia 41 anys

Ensurt pels agents de la policia catalana de Sabadell quan, un home que anava drogat, va intentar atacar-los. D'aquesta manera, els Mossos d'Esquadra han detingut un conductor drogat que volia irrompre al Complex Central dels Mossos a Sabadell.

L'incident es va produir ahir dissabte pels voltants de les 15:30 hores de la tarda, quan un turisme va intentar accedir al recinte Egara i va ser interceptat abans per una furgoneta de la BRIMO, segons fonts policials.

El cotxe infractor va xocar contra la tanca de seguretat i els agents van poder immobilitzar ràpidament el seu conductor. L'home, de 41 anys i nacionalitat espanyola, va ser arrestat pels delictes d'atemptat contra els agents de l'autoritat, conducció temerària i anar sota els efectes de les drogues.

Els Mossos d'Esquadra descarten el mòbil terrorista, però han obert una investigació per mirar d'esclarir els fets.

▶️ Els Mossos desarticulen una banda que robava desenes de cotxes

Un detingut a Banyoles

La Policia Local de Banyoles i els Mossos d’Esquadra van detenir ahir un veí de Banyoles de 59 anys com a causant dels incendis que van cremar diferents contenidors a la ciutat aquest dijous de matinada. L'home, que té antecedents per altres delictes, ja ha passat a disposició judicial.

Un home va cremar aquest dijous de matinada, als volts de les 06:00 hores, diversos contenidors a Banyoles. Els fets es van produir en menys d'una hora a diferents punts del municipi: al carrer del Remei, al carrer de les Rotes i al carrer de la Sardana.

Des del primer moment, els cossos policials van obrir una investigació per identificar a la persona o persones responsables dels fets perquè se sospitava que els incendis havien estat provocats.

Es dona la circumstància que en tots els incendis l'ara detingut es trobava al lloc dels fets, sense poder acreditar el motiu de la seva presència. Per aquest motiu, se'l va considerar sospitós.

Els agents van revisar les càmeres de videovigilància de les àrees d’aportació de residus i van identificar al sospitós com a causant dels incendis.

La policia el va detenir ahir a la nit i ha passat a disposició judicial. L'home, de 59 anys i veí de Banyoles, té antecedents penals per fets no relacionats amb els incendis.