Enterren amb vida una dona i mor després d'una setmana intentant sortir

El cadàver va ser trobat en mig d'un bosc i amb el cap sortint del terra

Primer pla d'unes flors al cementiri de Tarragona
El cadàver va ser trobat a un bosc de Sant Petersburg, a Rússia | ACN

A Sant Petersburg, Rússia, un home va trobar el cadàver d'una dona que havia estat enterrada amb vida en un bosc que es trobava a prop de la ciutat.  La víctima, que encara no ha estat identificada, havia estat soterrada parcialment una setmana abans, tan sols deixant el seu cap per sobre de la terra. 

Segons les autoritats, la dona rondava els 40 anys i qui la va enterrar ho va fer amb la intenció que morís. El mitjà britànic 'Daily Mail' va assenyalar que la víctima vestia un xandall quan va ser soterrada i en les seves butxaques van trobar una cadena d'or. 

La dona va ser trobada amb diverses ferides al cap

El cadàver va ser trobat a 500 metres de la principal carretera que connecta el suburbi de Yuntolovo amb la ciutat de Sant Petersburg, i la principal hipòtesi que es remena que és que la víctima va ser enterrada amb vida fa una setmana i que malgrat els seus intents de sortir, no ho  va aconseguir.

Van trobar el cos sense vida de la dona amb diverses ferides al cap i estan realitzant l'autòpsia que determinarà la causa exacta de la mort i que podria ser un factor clau per a buscar al possible -o possibles- sospitosos que van enterrar la dona. 

Abandonen i enterren a un bebè nounat

El cas d'aquesta dona ha recordat a un fet similar que va tenir lloc a l'Índia fa tan sols uns dies. Allà, una família va abandonar un bebè nounat i el va enterrar sota terra en un camp a Khatima, Uttarakhand. 

El menor va ser trobat per un treballador del camp que es disposava a realitzar la seva jornada de treball, identificat com Kundan Singh Bhandari, que va descobrir la cara del nen entre la sorra. Ràpidament l'home va avisar a altres vilatans i a les autoritats i van aconseguir rescatar-lo. 

 

Segons l'informe, el nen tenia unes hores de vida, sofria d'hipotèrmia, tenia dificultats per a respirar i estava cobert de fang i brutícia. El bebè va ser traslladat d'urgència a l'hospital, on van aconseguir estabilitzar-lo. Després de la seva recuperació, el nen va ser adoptat per una dona de la localitat. 

Aquest no és l'únic cas així que ha succeït en aquest país. A la ciutat de Bareilly, situada a l'estat d’Uttar Pradesh, una nena prematura va ser trobada enterrada en una olla de fang. La petita va ser descoberta per un home que anava a enterrar la seva filla morta. 

«Havia anat a enterrar a la seva pròpia filla i estava excavant la tomba quan la seva pala va donar amb un vas de fang», va explicar Shailesh Kumar Pandey, superintendent de la policia de la ciutat. Encara que van intentar localitzar als pares de la menor, no ho van aconseguir i la petita va ser posada en adopció. 

Una altra nena de tres setmanes també va ser enterrada amb vida i va aconseguir sobreviure durant almenys tres hores a una temperatura de 3 °C fins que els vilatans van aconseguir escoltar els seus plors febles sota la terra. La petita va ser traslladada ràpidament a l'hospital i va aconseguir sobreviure. 

Cas similar a Zàmbia

Al país africà de Zàmbia també va succeir un cas semblant. Un menor va morir després que un col·lapse en la riba del riu Luangwa, situat en el districte d'Isoka de la província de Muchinga, l’enterrés viu. 

El petit es trobava junt altres nens de la seva família i mentre que les altres tres persones van aconseguir escapar, Meckson Munkdondya -com se l'ha identificat- no ho va aconseguir i va morir en el moment.  Els altres menors de nou, deu i dotze anys, van intentar ajudar-lo, però ja era tard. Joel Njase, policia de la província de Muchinga, va determinar que la mort del petit havia estat un accident.


Comentaris

envia el comentari