Policia Local Vilanova

Entra a robar material electrònic a una deixalleria de Manresa i l’enxampen ‘in fraganti’

El servei de seguretat privada de Bufalvent ha avisat la policia

La Policia Local de Manresa ha detingut un home, de 36 anys i veí de la capital del Bages, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força. Els fets han tingut lloc a quarts de dues d'aquesta matinada de dimecres, quan el servei de seguretat privada de Bufalvent ha avisat la policia que, a l'interior de la deixalleria, s'hi veia llum.

Diverses patrulles s'han adreçat a la zona. Quan han arribat al lloc en qüestió i han trobat un individu amagat, han observat que ja havia anat  apilant diversos objectes, com un televisor i una motxilla amb diversos aparells electrònics. Ha estat per aquest motiu, l'home ha estat detingut  per la policia.

Detinguts tres joves a Manresa per robar en una deixalleria

De fet, no és la primera vegada que passa un succés d’aquest estil. Tres joves van ser detinguts per la Policia Local de Manresa el passat dimecres 24 de juliol acusats d'un delicte de robatori amb força a una deixalleria. Els joves de 20, 22 i 17 anys haurien entrat a una deixalleria del municipi, que es troba al polígon industrial de Manresa, al Bages, per sostreure'n dispositius electrònics. 

Segons fonts policials,  els fets han tingut lloc al voltant de mitjanit, moment en el qual el servei de seguretat del Polígon de Bufalvent va trucar a la Policia Local informant que hi havia persones no autoritzades a l'interior de la deixalleria.

Un cop al lloc dels fets,  les patrulles han localitzat als tres joves dins la deixalleria.  La policia els va escorcollar i els hi va trobar diversos dispositius electrònics, entre els quals hi havia telèfons mòbils i bateries, els quals presumptament havien estat agafats de la deixalleria, motiu pel qual també van ser detinguts.

També et pot interessar...