Enxampen a dos conductors circulant a més de 180 km/h per les carreteres catalanes en poques hores

Els Mossos d'Esquadra han iniciat una campanya de control dels límits de velocitat

Uns agents dels Mossos d'Esquadra realitzant un control policial
Els mossos van denunciar els dos conductors | Cedida

Els Mossos d’Esquadra han denunciat en molt poques hores a dos conductors que circulaven per les carreteres catalanes a més de 180 km/h. En un dels dos casos, el cotxe denunciat supera la velocitat permesa en aquell tram. 

El primer d'ells es tracta d'un conductor de 49 anys i veí de Guissona (Segarra). La infracció va ser detectada durant un control preventiu de velocitat que la policia va muntar a al punt quilomètric 60 de la C-14, al terme municipal de Ciutadilla (Urgell). Cap a les 11 hores, els mossos van detectar un turisme que circulava a 189 km/h, en un tram de carretera on la velocitat màxima permesa és de 90 km/h.

Els agents van denunciar el conductor per circular amb una velocitat penalment punible. L'home haurà de comparèixer el dia 6 d'agost davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Cervera.

Avui mateix, els Mossos denunciaven a un altre conductor que circulava a 191 km/h per la C-16, l'Eix del Llobregat. El vehicle ha estat interceptat per un radar muntat aquest migdia a l'alçada de Balsareny, en un tram de la via on la velocitat màxima permesa és de 120 km/h. Aquest ha estat sancionat amb una multa de 600 i la retirada de 6 punts del permís de conduir.

Campanya de control de velocitat dels Mossos

Els Mossos d'Esquadra de trànsit intensificaran aquesta setmana els controls per assegurar el compliment dels límits de velocitat establerts amb l'objectiu de reduir l'accidentalitat derivada de circular a velocitats superiors a les permeses.


Comentaris

envia el comentari