Uns agents dels Mossos d'Esquadra realitzant un control policial

Enxampats a Girona amb més de 100 kg de droga amagada en una furgoneta de mobles

Els Mossos també han localitzat 1.650 euros en bitllets de 50 en una paperera pròxima

Els  Mossos d'Esquadra han detingut a Girona tres homes de 31, 40 i 68 anys que portaven 104 quilos de marihuana amagada en una furgoneta plena de mobles. Els fets van passar el dissabte 25 de juliol pels volts de les onze de la nit. Una patrulla de seguretat ciutadana va veure com una furgoneta estava aturada al mig del carrer de Francesc Ferrer, ocupant part de la via.

Els propietaris de la furgoneta no van saber respondre a les preguntes dels Mossos

En acostar-s'hi, van comprovar que el vehicle tenia desperfectes i que un dels homes estava remenant bitllets de cinc euros i amb diversos mòbils a terra, mentre un altre estava uns metres més enllà. En preguntar sobre els danys a la furgoneta i la procedència dels diners, els dos van respondre amb evasives i els mossos van escorcollar l'interior on van trobar la droga.

Durant el registre de la furgoneta van comprovar que estava plena de mobles entre els quals un piano, sofàs, matalassos i armaris. En un dels calaixos d'un dels mobles els agents van trobar una bossa amb marihuana a dins i van regirar tot l'interior del vehicle. El resultat final va ser que es van acabar trobant 92 bosses hermètiques plenes de droga amb un pes total de 104 quilos, i amb un valor al  mercat negre de 180.000 euros.

Droga incautada pels Mossos a Girona
Els Mossos van trobar més de 100 kg de droga a Girona | Mossos d'Esquadra

Els acusats amagaven 33 bitllets de 50 euros en una paperera

Els agents també van comprovar que encara hi havia un altre home implicat, que en aquest cas s'havia intentat amagar rere d'una nevera d'un establiment proper on hi havia la furgoneta. Va ser aleshores que els policies van localitzar un total de 1.650 euros en 33 bitllets de 50 en una paperera del local.


Davant de les evidències, els Mossos van detenir els tres homes per un delicte contra la salut pública. Cap d'ells té antecedents i són de nacionalitat alemanya i polonesa i sense domicili conegut. Després de passar a disposició davant del jutge de guàrdia un d'ells, el conductor, va ingressar a la  presó.