ÚLTIMA HORA

🚨 Les UCI es desborden a Catalunya tot i la millora d'alguns indicadors sanitàris

URGENT

🚫 El Govern allarga les restriccions contra la pandèmia a Catalunya

Enxampen ‘in fraganti’ una dona que havia robat joies d’una casa a Vic

Un veí va alertar la Guàrdia Urbana que havia estat víctima d’un furt

Cotxe de la Guàrdia Urbana de Vic
La Guàrdia Urbana de Vic va detenir la dona acusada d'haver robat joies en una casa | Dexton

La Guàrdia Urbana va rebre un avís a les 22.30 hores del passat divendres, a Vic, on un veí alertava que estava sent víctima d’un robatori a casa seva. Gràcies a la descripció, els agents van poder interceptar, identificar i detenir la dona al carrer Pare Huix.

La dona, de 27 anys i veïna de Vic, va ser trobada amb una bossa de mà amb joies. Quan va ser preguntada sobre la seva procedència, l’acusada no va ser capaç de donar una explicació lògica. Finalment, se la va detenir per un presumpte robatori amb violència i intimidació i es van recuperar totes les joies sostretes.

Iphone
Els lladres van fugir a gran velocitat del control policial de la Guàrdia Urbana | Guàrdia Urbana de Vic

Detinguts per robar tres iPhone en una botiga de Vic

Quatre lladres van robar, el passat dimecres 4 d'abril, tres iPhone en una botiga del centre de Vic, a la comarca d'Osona. La Guàrdia Urbana va acabar detenint quatre veïns de Badalona com a autors del robatori dels aparells, que sumaven un valor total de 3.277 euros, segons avança 'Nació Digital'. 

La policia va rebre una trucada de l'establiment en qüestió a dos quarts d'11 del matí. Els individus s'havien emportat els mòbils i s'havien desplaçat immediatament cap a un cotxe que els esperava per a fugir. Una patrulla es va establir llavors a la zona Vic Suc per fer-hi un control i poder enxampar el vehicle. Van poder identificar-lo però va fugir a gran velocitat, fet que va obligar els agents a perseguir-los. Finalment, van interceptar els lladres a la urbanització del Pinós. 

També et pot inetressar... 


Comentaris

envia el comentari