Els Mossos recuperen cinc bicicletes robades a Mataró

Els objectes, valorats en 14.000 euros, havien estat furtats per un grup de menors

Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra
Les cinc bicicletes trobades tenien un valor de 14.000 euros | Mossos d'Esquadra

A finals del mes de març, els Mossos d’Esquadra van iniciar una investigació per trobar l’autor o autors d’un robatori a Mataró. Segons expliquen els agents, algú havia forçat una furgoneta amb matrícula suïssa estacionada al passeig del Callao i s’havia endut sis bicicletes de trial i material divers de recanvi. El material, segons informa 'La Vanguardia' havia estat valorat en 20.000 euros.

Dies més tard un dels lladres va intentar vendre una de les bicicletes en qüestió en una tenda de compravenda de segona mà de la ciutat. Els Mossos van poder identificar a l’individu, a partir d’aquí, a mitjans d’abril, els agents van poder localitzar la resta del grup que havia participat en el robatori. Els participants d’aquest furt eren cinc menors i gràcies a la seva identificació s’han pogut recuperar cinc de les sis bicicletes robades amb un valor de 14.000 euros.

De moment, la investigació continua oberta per tal de poder recuperar la resta d’objectes robats i entregar les bicicletes al seu propietari. Pel que fa als menors, la Fiscalia de Menors de Barcelona es farà càrrec de prendre una decisió.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari