Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Enxampen dos joves escalan la Torre Agbar de Barcelona

Vídeo: Les impressionants imatges de dos joves escalant la Torre Agbar de Barcelona

Les imatges de la greu imprudència s'han fet ràpidament virals a les xarxes socials

Sembla ficció, però no ho és. Ben segur que més d'una vegada heu sentit l'expressió «la realitat supera la ficció». Doncs aquest succés n'és un clar exemple. Diversos ciutadans de Barcelona han captat les imatges de dos joves escalant la famosa Torre Agbar de la ciutat comtal. Les xarxes socials en van plenes. 

Tal com s'observa en el vídeo, els escaladors no duen cap mena de protecció ni arnès de seguretat. Una imprudència que els hi hagués pogut costar la vida, però que, finalment, ha quedat en un ensurt. De fet, han estat els mateixos ciutadans que es trobaven al lloc dels fets, els que han alertat els serveis d'emergències. 

Han arribat al cim

Després d'una bona estona escalant la cèlebre torre barcelonina, els dos joves han arribat al cim i han celebrat la greu impudència. Arran dels fets, els Bombers s'han personat ràpidament fins al lloc per tal de controlar la situació i impedir que ni els dos implicats, ni persones que passaven en aquell moment per la zona prenguessin mal. 

Dos joves escalant la Torre Agbar de Barcelona
Els Mossos i els Bombers s'han personat ràpidament fins al lloc dels fets. | Twitter

Uns fets similars

El passat 6 de juliol, dos nois van accedir il·legalment al parc d'atraccions de la Costa Daurada. Els fets van tenir lloc, quan dues persones es van colar a PortAventura burlant completament la seguretat, segons va informar El Caso. Uns fets que es van fer ràpidament virals a les xarxes socials. 

Però no només va quedar en això, sinó que els dos joves van escalar una de les atraccions més cèlebres del parc i la més alta de tota Europa: el Red Force Ferrari. I a continuació, un d'ells, va llançar-se al buit amb un paracaigudes. A més, el mateix noi es va gravar en el moment del salt.

Imatge d'una atracció de Ferrari Land
El Red Force Ferrari. | Twitter

Arran dels fets, els Mossos d'Esquadra van detenir als dos infractors a les dependències del parc després d'accedir-hi de manera il·legal i posant en perill la seva pròpia vida.

Un dels detinguts, tal com va citar El Caso, és conegut a les xarxes socials per a realitzar aquests tipus de salts d'infart. El seu nom és George King i, amb l'ajuda del seu company, un jove espanyol de 18 anys, va escalar els 800 metres d'alt que fa l'atracció.