Cotxe circulant pel carril bici

Vídeo: Enxampen un home conduint pel carril bici a Barcelona i agredeix a un vianant

La persona agredida ha publicat els fets al seu compte de Twitter

Les infraccions viàries estan a l'ordre del dia a Catalunya. Aquest cop, els fets han tingut lloc a la ciutat de Barcelona quan han enxampat un home circulant amb el seu vehicle pel carril bici de la localitat. La infracció s'ha produït a l'encreuament entre els carrers Sicília amb Mallorca.

Aquest dimecres passat, un home va ser vist circulant pel carril bici de la ciutat comtal i la persona que ho va veure va decidir gravar el moment per tal de denunciar-ho a través de les xarxes socials. A més, els fets van anar a més i l'individu, quan va veure que l'estaven enregistrant, es va posar agressiu.

«Denuncio una infracció i violència al carrer Sicília amb Mallorca», va publicar la persona que va gravar el moment al seu compte de Twitter.

En el vídeo enregistrat per un vianant es pot veure com un jove que circula amb patinet ha de pujar a la vorera, ja que el vehicle en qüestió l'impedeix el pas. A més, quan l'infractor, el qual condueix un cotxe de color vermell, s'adona que l'estan gravant, es posa agressiu, li propina un cop de puny i l'insulta.

Posteriorment, s'observa com el vehicle marxa carrer avall i s'incorpora de nou al carril corresponent per continuar el seu trajecte. El mitjà Betevé, ha pogut parlar amb l'autor del vídeo el qual ha assegurat que no té la voluntat de denunciar els fets a la policia. 

▶️ El vídeo de la setmana

Barcelona incorpora un nou tram de carril bici

L'avinguda Meridiana de Barcelona va obrir un nou tram de carril bici entre els carrers de Mallorca i de Josep Estivill. Barcelona incorporava així un nou tram d'una mica més de 500 metres de longitud a la infraestructura ciclista de la ciutat amb l’objectiu de continuar augmentant la xarxa i passar dels 240 als 272 quilòmetres de carril bici el 2023.

La implementació d'aquest nou tram s’emmarcava en les obres de reurbanització que s’estaven realitzant en aquesta zona, concretament, entre el carrer Mallorca i més enllà de la meitat de l’encreuament entre el carrer Navas de Tolosa i el carrer Josep Estivill, per fer una Meridiana més verda i amb més espai per al vianant i la mobilitat sostenible.