Furgó dels Mossos d'Esquadra

Enxampen un lladre que caminava amb una caixa enregistradora en braços a Tarragona

L'individu, de 37 anys i veí de la ciutat, acumula un total de 47 antecedents policials

Els Mossos d'Esquadra han detingut, la matinada d'aquest dilluns, un individu de 37 anys i veí de Tarragona com a presumpte autor d'un robatori amb força a la Part Baixa  de la ciutat. Una patrulla d'agents de paisà, que feia precisament tasques de vigilància i prevenció de robatoris, ha sorprès l'home a l'altura del carrer de Lleó, pels volts de les 02.00 hores, mentre caminava amb una caixa registradora forçada en braços.

Els agents han interceptat i detingut l'home, que malgrat tot ha intentat escapolir-se sense èxit dels policies. La caixa sostreta tenia 160 euros en efectiu a l'interior i ja ha estat retornada al propietari del seu local, després que una sèrie de tiquets facilitessin l'operació i la identificació de l'objecte. Un local, de fet, que presentava la reixa metèlica exterior forçada i l'espai de la caixa buit i arrencat.

El detingut és un jove tarragoní amb 47 antecedents policials

El detingut ja acumula un total de 47 antecedents policials, la majoria dels quals per delictes contra el patrimoni, segons informen fonts dels Mossos. En le spròximes hores passarà a disposició del Jutjat d'Instrucció de guàrdia de Tarragona.