Incendi

Enxampen un piròman calant foc al Parc Natural de Collserola

L'home seria el responsable de cinc incendis forestals més que les darreres setmanes han afectat la zona del Turó de Montcada

La Policia Local de Montcada i Reixac ha detingut un home com a presumpte autor de cinc incendis forestals que aquests darrers dies han afectat la zona del Turó de Montcada. A l'home, de 58 anys, nacionalitat espanyola i veí d'aquest municipi, se li atribueixen els focs provocats els dies 1,17,25 i 31 de juliol i 4 d'agost.

Sorprès in fraganti pels Agents Rurals

Segons fonts del cos d'Agents Rurals, després del tercer episodi, van observar que existien similituds entre els diferents incendis i que tots s'iniciaven a la mateixa àrea. Van posar en marxa un dispositiu de vigilància i finalment el 6 d'agost el van sorprendre mentre calava foc al Parc Natural de Collserola. El detingut ha passat a disposició dels Mossos d'Esquadra i en les properes hores se'n farà càrrec el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Cerdanyola del Vallès.

Fonts dels Agents Rurals han indicat que en el moment de la detenció el presumpte piròman havia posat un artefacte retardant consistent en una metxa i llumins, que va ser intervingut immediatament pels agents actuants.

També et pot interessar: