Diversos cotxes implicats en un accident a la ronda Litoral

El sinistre, amb vuit vehicles implicats, s'ha produït a primera hora de la tarda | A causa de l'accident, han quedat ferides dues persones

Ronda Litoral
Un accident múltiple està creant llargues cues a la ronda del Litoral  | Cedida

Un accident múltiple a la ronda del Litoral està provocant llargues cues a Barcelona. Els fets han tingut lloc a primera hora de la tarda i segons informa 'Betevé' hi hauria, com a mínim, vuit vehicles implicats que, per motius que es desconeixen, s'haurien encastat un darrere l'altra. El lloc de l'accident ha estat al Moll de la Fusta, en sentit Besòs i ha estat necessari tallar un carril al trànsit. A causa de l'accident, han quedat ferides dues persones. 

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat diverses ambulàncies i patrulles de la Guàrdia Urbana. A més, com a conseqüència de l'accident es registren cues de quatre quilòmetres en sentit Besòs i retencions similars en sentit Llobregat. 

També et pot interessar...

❗Notícia en ampliació. La redacció de Catalunya Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.com, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.


Comentaris

envia el comentari