S’entrega a la policia el presumpte autor de l’apunyalament mortal a un home al Raval

L'assassí del Raval va fugir d'Itàlia per haver comès altres delictes

El detingut, que es refugiava a Barcelona després d'haver tingut problemes a Itàlia, es va entregar a la Policia Nacional

El presumpte assassí del Raval, que va confessar haver apunyalat un home al cor, es va entregar aquest dimarts a la Policia Nacional. Després d'evitar els cossos policials durant dues setmanes, el detingut es va dirigir a la comissaria de Sant Martí - La Verneda i es va declarar l'assassí confés del crim que va posar fi a la vida d'un home. L'acusat, d'origen tunisià, va fugir d'Itàlia per haver-se ficat en problemes i es va refugiar a Barcelona.

Se'l relacionen amb un delicte contra la salut pública

Segons assegura 'Crònica Global',  fonts policials han declarat que el presumpte culpable de l'apunyalament del Raval va arribar a Espanya fugint d'Itàlia per problemes delictius o legals. L'acusat, segons els Mossos d'Esquadra, va continuar delinquint i està relacionat amb presumptes delictes contra la salut pública i la propietat privada, encara que no s'ha demostrat la seva relació amb seguretat.

L'únic delicte del qual n'és l'autor confés és l'apunyalament que va posar fi a la vida d'un home  de 44 anys a la plaça Josep Maria Folch i Torres del Raval el dia 25 de juliol. El detingut va acudir a la comissaria amb el seu advocat, de manera que la confessió és factual.

El mòbil de l'homicidi podria ser un deute de diners

La línia que agafa força en la investigació de l'apunyalament és que el presumpte assassí i la víctima van tenir una disputa a causa d'un deute de diners. La hipòtesi principal apunta que tant la víctima com l'autor del crim estaven relacionats amb alguns suposats robatoris i casos de narcotràfic que van derivar en un problema monetari.

L'home que ha estat ferit per una ganivetada ha estat traslladat a l'hospital
Les investigacions apunten que el mòbil del crim podria ser un deute | Twitter (@BCNHelpers)

 

Les investigacions afirmen que la víctima estava relacionada amb criminals del Raval i se'l vincula amb un locutori tancat del mateix barri. L'home va morir pocs minuts després de l'apunyalament sense que els serveis mèdics ni els testimonis del crim poguessin fer res per salvar-li la vida.

L'acusat va estar 13 dies fugint dels cossos policials

Els cossos policials tenien sospites de la identitat del presumpte autor dels fets i tenien una fotografia del sospitós, encara que l'acusat va aconseguir amagar-se dels agents. Va passar 13 dies fugint de la justícia fins que, finalment, aquest dimarts es va declarar l'autor confés del crim davant els Mossos d'Esquadra. 

També et pot interessar...