Guàrdia Civil

Detingut un barceloní de 50 anys després d'intentar enviar 29 kg d'haixix per Correus

La Guàrdia Civil ha detingut a l'acusat a Ceuta

La Guàrdia Civil de Ceuta ha detingut a un home natural de la província de Barcelona de 50 anys i que respon a les inicials J. R. E. després d'intentar enviar des de l'oficina de Correus de la ciutat autònoma  tres paquets postals amb 28,9 quilograms d'haixix al seu interior.

Segons ha explicat la Comandància local de la Benemèrita en un comunicat, el funcionari de la seva Companyia Fiscal destinat a les dependències de l'empresa va recelar que els paquets «podien contenir algun tipus de mercaderia no reglamentària», motiu pel qual va procedir a escanejar-los «per observar el contingut del seu interior».

29 blocs de resina d'haixix

En fer-ho i procedir a la seva obertura, es va trobar al seu interior amb  29 blocs de resina d'haixix que han sumat un pes de 28,9 quilograms. Un cop realitzades les oportunes gestions es va identificar, localitzar i detenir al seu remitent com a presumpte autor d'un delicte contra la Salut Pública.

L'arrestat serà posat a disposició del Jutjat d'Instrucció de guàrdia de Ceuta durant les pròximes hores mentre que la substància intervinguda ha quedat dipositada en l'Àrea de Sanitat de la Delegació del Govern. 

També et pot interessar...