Port Olímpic de Barcelona de nit

Prostitució als carrers de Barcelona: Ofereixen sexe oral barat en sortir de les discoteques

L'oferta de serveis es concentra en la via pública del Port Olímpic i la Rambla

Turistes borratxos que abandonen les discoteques en solitari troben sexe barat pels carrers de Barcelona. En el Port Olímpic, a la sortida de discoteques com Opium, Shoko o Carpe Diem, o en la zona de la Rambla, entre d'altres, dones joves de nacionalitat nigeriana o ghanesa ofereixen als turistes fel·lacions a canvi de 20 euros.

La majoria de vegades, els porten en zones de la via pública que, tot i intentar que siguin amagades, es converteixen en escenaris totalment perceptibles pels veïns. Qualsevol ciutadà que es passegi per la zona i es fixi en algun d'aquests racons és capaç de distingir, sense cap mena de problema, l'acte des de l'inici fins al final.

Un dels llocs on actuen les prostitutes és l'entrada del Centre de Regulació Genòmica (CRG). En un vídeo difós a la xarxa per un ciutadà es pot veure com un turista està rebent els serveis que les prostitutes ofereixen a les sortides de les discoteques, que sovint són fel·lacions, a les portes d'aquestes instal·lacions d'investigació biomèdica,. 

Reforç policial al Port Olímpic

El Port Olímpic de Barcelona s'ha convertit, sobretot en els últims dies, en un dels punts de la ciutat comtal on més preocupa la delinqüència.  Fa poc més d'una setmana, després de la mort d'un jove xinès de 25 anys que havia rebut una pallissa a les portes d'una discoteca de la zona, el consistori d'Ada Colau va decidir reforçar la seguretat del Port Olímpic, activant un dispositiu amb agents antidisturbis dels Mossos d'Esquadra.

El dispositiu de saturació policial, que s'allargarà, situa efectius antidisturbis, tant de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) com de la Brigada Mòbil dels Mossos, en les principals vies on tenien lloc els delictes. Aquests policies se sumen a patrulles regulars tant de la policia catalana com municipal de Barcelona i a la mateixa seguretat privada de les discoteques, que també disposa efectius a les sortides dels locals.

Els amos dels locals de la zona feia mesos que denunciaven que els seus clients eren víctimes de carteristes, lladres violents o agressions. Durant els primers dies del desplegament policial de la zona, no hi ha hagut accidents violents ni presència de carteristes. Els delictes, això sí, s'han reduït al tripijoc amb drogues i a la prostitució.

També et pot interessar...