S’entrega a la policia el presumpte autor de l’apunyalament mortal a un home al Raval

Un home s'entrega a la policia com l'autor de l'apunyalament mortal al Raval

L'home s'ha inculpat de forma voluntària a la comissaria de Sant Martí - La Verneda

Un home s'ha entregat després de confessar ser l'autor de l'assassinat d'un home de 44 anys del passat 25 de juliol al barri del Raval de Barcelona.  L'autor confés ha anat amb un advocat a la comissaria de Sant Martí - La Verneda.

L'individu s'ha inculpat d'un homicidi, ja que ha reconegut haver clavat una punyalada al pit a un altre individu, després d'una baralla a la plaça Josep Maria Folch i Torres.  La Policia Nacional ha posat en coneixement dels fets els Mossos d’Esquadra, cos que s’ha fet càrrec de la seva custòdia i la tramitació de les diligències oportunes.

Apunyalament en ple carrer

Els fets es remunten al passat 25 de juliol, quan un home va morir a causa d'un apunyalament al Raval. En un primer moment, l'home de 44 anys va resultar ferit greu en rebre una ganivetada en ple carrer. Segons alguns testimonis, la víctima i l'agressor eren dos magrebins que estaven prenent un cafè en una terrassa quan, enmig d'una discussió, un va treure un ganivet i va apunyalar a l'altre al cor.

Un grup de veïns es va acostar a ajudar a la víctima fins que van arribar els efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). La víctima va ser evacuada a l'Hospital Clínic. Finalment va morir la nit següent al mateix hospital. El seu agressor, un magrebí de 50 anys, va fugir del lloc dels fets i els Mossos i Guàrdia Urbana van iniciar la seva recerca, que ha acabat amb la confessió de l'implicat.

També et pot interessar...