Policia Local Vilanova

Amenaça a punta de pistola l’amo d'un restaurant a Palamós

Sembla que es tractaria d’una revenja entre l’assaltant i la víctima

La Policia Local de Palamós (Baix Empordà) va detenir el passat dissabte un home de nacionalitat boliviana i d’uns 40 anys, ja que era el presumpte autor d’haver assaltat un restaurant de la mateixa localitat.

Els fets van ocórrer el mateix dissabte, al voltant de les sis de la tarda. El restaurant, situat al carrer Indústria de Palamós, va ser assaltat pel presumpte autor dels fets. Segons va relatar l’amo més tard a la policia durant l’interrogatori, un home va entrar al seu establiment i, ràpidament, li va posar una pistola al cap. Automàticament, l’amo del negoci va donar l’avís als cossos de seguretat. Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar la Policia Local i una dotació dels Mossos d’Esquadra.

Es tractava d'una arma de simulació

Quan la policia hi va arribar, els agents van poder  localitzar el presumpte autor al moment i el van detenir. També van escorcollar el vehicle del detingut, amb l’objectiu de trobar noves pistes per a tota la investigació. A l’interior hi van poder trobar una pistola, la qual hauria utilitzat durant l’assalt al restaurant, però que finalment resultaria ser una pistola simulada.

Després de la detenció de l’autor de les amenaces, la Policia Local es va fer càrrec d’ell i el va posar a disposició judicial, acusat d’un delicte d’amenaces. Tot apunta que les amenaces que l’autor va dirigir a l’amo del restaurant vindrien provocades per una revenja entre els dos involucrats en termes de deutes econòmics.

També et pot interessar...