Detinguts cinc joves per la violació d'una turista a Benidorm

La víctima va acudir a un centre mèdic de la zona després de l'agressió sexual

La Guàrdia Civil ha detingut cinc joves de nacionalitat francesa, d'entre 18 i 19 anys, per haver violat una jove noruega  amb residència a Alfaz del Pi (Alacant). La víctima, de 20 anys, va acudir a un centre mèdic després de l'agressió sexual i va ser el mateix hospital qui va denunciar els fets a les autoritats.

La víctima i una amiga van quedar amb els presumptes violadors en un pis de Benidorm  després d'haver-se conegut via Instagram, però un cop allà l'amiga va voler marxar i la víctima s'hi va quedar. En aquell moment va ser quan, segons la noia, els cinc joves van cometre l'agressió sexual.

Els agents han detingut els cinc joves a Benidorm | Rumbo

 

A quarts de dues de la matinada la víctima i l'amiga van acudir al centre de salut d'Alfaz del Pi, des d'on es va avisar la Guàrdia Civil. Al voltant de les quatre de la matinada van començar les detencions als suposats autors dels fets, que en principi tornaven a França aquest dimecres. Els agents han detingut els cinc joves a Benidorm, que passaran a disposició judicial aquest dijous, i s'investiga el grau d'implicació i de culpabilitat de cada acusat.

També et pot interessar...